RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Dr. Stefan Lanka, een Duitse bioloog en voormalig viroloog laat weten dat het Cvirus nooit is aangetoond. De methode waarmee is gewerkt is pseudowetenschappelijk. Lanka voert nu een onderzoek uit om het bestaan van het virus te weerleggen.
Dr.Stefan Lanka: Het virus is nooit aangetoond
VIDEO, 15/09/2021
Dr. Lanka presenting the results CPE -Control Experiment-April 2021-English version
H
oe gaat wetenschappelijk onderzoek om een virus te isoleren en dus aan te tonen normaal gesproken in z'n werk? 1) Vloeistof van een ziek persoon (waar het virus in zou moeten zitten) wordt aangebracht op 2) dierlijk weefsel. Daar worden 3) chemische stoffen aan toegevoegd. Dan wordt gewacht en vervolgens worden deeltjes gevonden die virussen worden genoemd.
Nu heeft Stefan Lanka een experiment uitgevoerd waarbij hij 2) dierlijk weefsel en 3) chemische stoffen bij elkaar voegde, maar element 1) de vloeistof van de zieke persoon (waar het virus in zou moeten zitten) liet hij achterwege. Hij wachtte net zolang als normaal en vervolgens vond hij dezelfde deeltjes die virus worden genoemd.
Wat blijkt hieruit? Het 2) dierlijk weefsel en de 3) chemische stoffen produceren de zogenaamde virusdeeltjes. Wat een virus wordt genoemd is het gevolg van stervend 2) dierlijk weefsel onder invloed van de 3)chemische stoffen en de wachttijd.
Er is geen virus!
Er is geen virus! Er is geen ziekte veroorzakend deeltje en er is dus ook geen besmettelijkheid. Laat dat even tot je doordringen. Volgens Lanka geldt dit niet alleen voor het Cvirus maar ook voor alle andere virussen die ooit zijn 'aangetoond'.
Lanka staat niet alleen. Ook bijvoorbeeld Dr. Andrew Kaufman en Dr. Thomas Cowan komen tot dezelfde conclusie op basis van uitgebreide research van onderzoekspapers waarin virussen zouden zijn aangetoond.
Deze kennis is revolutionair. Het verandert de manier waarop we naar ziekte kijken. We dachten altijd dat de ziekteveroorzaker zoals een virus en de conditie van het lichaam gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de ziekte en de ernst daarvan.
Nu blijkt dat (in ieder geval bij virusziekte) de conditie van het lichaam als enige verantwoordelijk is voor het ontstaan van ziekte en de ernst daarvan. Een extra reden om alle virus beperkende maatregelen zoals handhygiëne, mondkapjes, de prik etc. uit de weg te gaan (want ze zijn totaal nutteloos) en heel goed voor het lichaam te gaan zorgen!
Bronnen
Goed voor je lichaam zorgen
-->
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN