RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Wil jij meer zelfredzaam worden voor wat betreft je gezondheid en ontsnappen uit het web van de farmaceutische industrie? Bekijk dan het gratis webinar 'Doe Het Zelf Natuurtherapie' speciaal voor alle vrijdenkers die behoefte hebben aan een natuurlijke en holistische gezondheidszorg!
Doe Het Zelf Natuurtherapie
NIEUWS, 29/03/2023
Doe Het Zelf Natuurtherapie
Kruiden, Afbeelding van Pexels via Pixabay 
W
il jij niet langer meteen afhankelijk zijn van een arts of een therapeut als je gezondheidsklachten hebt? Wil je zoveel mogelijk zelf de regie houden en zelfredzaam worden in de zorg voor je eigen lichaam en geest? Dan heb ik hier iets heel moois voor je: de Doe Het Zelf Natuurtherapie. In een gratis webinar hoor je hoe je in een mum van tijd jezelf en anderen kunt leren helpen bij acute gezondheidsproblemen.
Veel mensen zijn teleurgesteld geraakt in de reguliere gezondheidszorg. De arts lijkt alleen interesse te hebben in je symptomen en niet in wie JIJ BENT als mens en hoe jij het beleeft. Niet dat hij zijn best niet doet. Zeker wel, maar er is gewoon geen tijd voor je hele verhaal en er zijn protocollen waar hij zich aan moet houden.
Binnen 10 minuten sta je weer buiten, vaak met een medicijnvoorschrift of een andere medische oplossing waarvan je weet dat het bijwerkingen kan gaan geven en waardoor je op termijn verder van huis kan raken.
Een betere optie is een natuurgeneeskundig therapeut te raadplegen. Maar je weet niet direct wie. En moet dat dan elke keer als jij of je gezinsleden klachten hebben? Dat kan een dure grap worden en ook dan blijf je nog steeds afhankelijk van een ander.
Zorg ZELF voor je basiskennis
Mijn advies zou zijn: Zorg dat je ZELF de basiskennis hebt en alleen af en toe (en/ of bij chronische klachten) een therapeut in de arm hoeft te nemen. Is dat haalbaar? Ja! Het vraagt wel een zekere tijdsinvestering maar het hoeft geen maanden, weken of zelfs maar dagen te duren. Als je nu een uurtje investeert (in het webinar) en dan op grond van de tips die daarin worden gegeven nog een uurtje hier en een uurtje daar ben je al enorm veel opgeschoten in je zelfredzaamheid voor je eigen gezondheid.
De voordelen zijn legio, o.a.:
 • Meer zelfvertrouwen
 • Minder angst
 • Meer gezondheid
 • Anderen kunnen helpen
 • Snel, safe, low budget, simple
 • Ontsnappen uit het web van de farmaceutische industrie!
 • Onafhankelijkheid!
 • Vrijheid! :-)
Meerdere vormen van natuurgeneeskunde
Hopelijk heb ik je nieuwsgierig gemaakt. De Doe Het Zelf Natuurtherapie verbindt meerdere vormen natuurgeneeskunde. Het is een combinatie van o.a. Kruiden, Celzouten, Bachbloesems, Gemmotherapie, Homeopathie etc. Het is zoveel mogelijk practisch en low budget. En mijn dringende advies is: Leer het als je nog gezond bent!
Want op het moment dat je klachten hebt kun je snel in (lichte) paniek zijn. Je bent dan vaak verzwakt, in de war, te moe en te beroerd om nog op zoek te gaan. Als je ziek bent moet het voornaamste werk gedaan zijn zodat je alleen maar in je schriftje of in je online document hoeft te kijken zodat je weet wat je moet doen en ook waarom. Wat een geruststellend idee!
In het webinar leg ik je het verschil uit tussen acute en chronische ziekten. En ook waar chronische ziekten vooral vandaan komen. Ze komen meestal niet uit de lucht vallen. Als je je acute klachten goed aanpakt kun je veel chronisch leed voorkomen.
Wat zijn de overige onderwerpen die we gaan behandelen? Concreet advies over wat (niet) te doen als je acute klachten krijgt? Een eenvoudige EHBO doos aanmaken. Wat moet daar bij voorkeur in zitten? Tips voor toegankelijke boeken en websites die je kunt raadplegen. Advies voor preventie en gezondheidsbevordering. EN de mogelijkheid om na afloop vragen te stellen aan mij, je gastvrouw in dit webinar, Mia Molenaar, homeopaat van beroep . Omdat het hier een pilot betreft heb ik aan het einde nog een leuke verrassing voor je.
Het webinar kun je helemaal GRATIS aanvragen hieronder. Je ontvangt de opname link z.s.m. in je mailbox.
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. Jose  6 april

  Hoi Mia, wat een mooi initiatief, Ik kan er niet live bij zijn, maar vind het superleuk om het na afloop te kunnen bekijken. Groeten Jose

  • Mia  10 april

   Hoi Jose, wat leuk van je te horen. Ik heb je de opname link al toegestuurd ;-)

VOLG MIJ
ZOEKEN