RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
In deze donkere tijd kun je wel een opkikkertje gebruiken. Sterker nog: je hebt het waarschijnlijk -net als ik- broodnodig. Verbinden met de Bron. Met deze meditatie ga je je helder, rustig, gegrond, afgestemd en verbonden voelen.
Een cadeautje voor jezelf, voor iedere dag
VIDEO, 17/12/2017
OMnium Universe, CONNECTING TO SOURCE
I
k kan het je aanbevelen. Om deze korte meditatie iedere dag te doen. Het is een supersimpele manier om je snel beter te voelen, om rustig te worden, om weer op je gemak te zijn, om te weten wie je bent, om je vibratie te verhogen. I love it.
Relax je denken en vraag
Het begint ermee dat je even stopt met wat je aan het doen bent en rechtop gaat zitten met je voeten plat op de vloer. Doe je ogen dicht. Adem diep in door je neus en adem uit door je mond. Laat je hoofd stil worden. Relax je denken, ontspan je hersenen.
Doe dit 5x en probeer elke keer je gedachten wat meer te ontspannen en je hoofd steeds leger te maken. Dan vraag je en je stelt je tot doel ('ask and intend') om een heilige ruimte te creëren.
Dan vraag je en je stelt je tot doel ('ask and intend') om je denken tot rust te brengen en de afleidende gedachten, informatie en energieën te laten gaan.
Dan vraag je om je vibratie te verhogen en je energie af te stemmen op de frequentie van de Bron. Dat is de energie van pure en onvoorwaardelijke liefde, de energie van waarheid, vrede, heling en perfecte stilte.
Stralend en schitterend wit licht
Adem dan weer diep in door de neus en stel je voor -terwijl je uitademt- dat je je bevindt in het centrum van het Universum. In dit centrum is een stralend en schitterend wit licht. Dit is de energie van de Bron, de energie van puur licht.
Neem dit licht op en neem het langzaam en rustig mee door het universum. Door de ruimte. Stel je voor dat deze energie door de ruimte zweeft, helemaal door het melkwegstelsel, de hele lange weg naar ons planetair stelsel en dan naar de aarde.
Nu is het licht aangekomen boven de fysieke locatie waar jij je bevindt. Het is hetzelfde pure, stralende, witte licht.
Stralend wit licht vult, opent en ontspant iedere cel in je lichaam
Adem dan weer diep in door de neus en stel je voor -terwijl je uitademt- dat je het pure, witte licht door het plafond laat komen en vervolgens door de bovenkant van je hoofd. Stel je voor dat dit licht langzaam bij je binnenkomt door de bovenkant van je hoofd, door iedere cel die zich in je schedel en hersenen bevindt. Het licht vult je hele hoofd. Het opent en ontspant iedere cel in je hoofd. Het zorgt ervoor dat je je helemaal kunt ontspannen en openen zodat je dit pure licht steeds dieper en dieper in je kunt opnemen.
Breng dit licht nu langzaam verder door je kaak en je keel, je schouders en je armen, je bovenrug en je borst, je onderrug en je buik. Blijf je de hele tijd dit pure, witte licht voorstellen dat iedere cel in je lichaam vult.
Vul nu langzaam je dijen, je knieën, je enkels en je voeten. Laat het licht nu uit de onderkant van je voeten stromen zodat het je helemaal verankert in de aarde.
Set your intend
Adem diep in door je neus en adem uit door je mond. Breng nu je aandacht naar je hart. Sta je zelf toe om in deze perfecte afstemming te zijn met de frequentie van de Bron in dit pure licht, in deze energie van onvoorwaardelijke liefde.
Adem diep in door je neus en adem uit door je mond. Stel nu je doelen ('Set your intend') voor de rest van je dag. Ik wil me goed voelen, ik wil me geliefd voelen, ik wil plezier voelen, ik wil me veilig voelen, geleid, beschermd en verbonden. En zo is het.
Adem diep in door je neus en adem uit door je mond.
Geniet van je dag!
***
Hier kun je de mp3 downloaden
Lees ook:
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN