RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
De laatste tijd worden erg veel aanslagen gepleegd. In de alternatieve media kun je lezen dat het vaak om valse vlag operaties gaat. Veel mensen negeren dit soort analyses, anderen worden er boos om. Maar ondanks alle aversie is het toch goed om te bekijken wat de zogenoemde complotdenkers nu bedoelen met een valse vlag operatie.
Wat is een valse vlag operatie?
BLOG, 30/07/2016
Varen met valse vlag
Varen met valse vlag
D
e 'valse vlag' heeft z'n oorsprong in de zeevaart. Aan de vlag die op de boeg wapperde te zien dacht je dat een schip van een bevriend land je tegemoet voer, maar toen je dichterbij kwam bleek je bedrogen te zijn. De bemanning is van heel andere origine en heeft niet veel goeds in de zin.
Net zo is het bij een valse vlag operatie. Op het eerste gezicht denk je dat het duidelijk is. Volgens de berichtgeving in de media is er geen twijfel mogelijk wie de dader is. Maar als je nader onderzoek doet, blijkt het allemaal niet zo evident. De eerste indruk klopt niet.
Als mensen op dit punt aangekomen zijn, raken ze vaak in de war - "Word ik misleid, maar waarom dan?" en geïrriteerd - "Moet ik me daarmee bezig houden?"
Gevolgen van een aanslag
Het is net een beerput waar je je hoofd insteekt. Helemaal niet fijn om te doen. Maar wel belangrijk. Waarom? Na aanslagen zijn we bereid om allerlei zaken te accepteren die we anders nooit zouden accepteren. Want wat is telkens het gevolg?
1) Meer controle van de overheid. De noodtoestand wordt bijvoorbeeld afgekondigd en in veel gevallen worden (op termijn) nieuwe wetten aangenomen die onze vrijheid en privacy inperken.
2) De defensiebudgetten gaan omhoog.
Na aanslagen zijn we bereid om allerlei zaken te accepteren die we anders nooit zouden accepteren
3) Een land waar de vermeende dader banden mee heeft wordt ingevallen of de aanvallen die er al zijn worden geïntensiveerd. In het ergste geval wordt een bloedige oorlog gestart.
4) Iemand wordt zomaar beschuldigd (zonder eerlijk proces). Meestal wordt al binnen 24 uur een dader aangewezen, vaak omdat paspoort(en) op de plek van het delict zijn gevonden. Dan lijkt het een uitgemaakte zaak wie de schuld heeft. De vermeende dader kan meestal niet meer worden verhoord omdat hij al is overleden.
5) Bevolkingsgroepen worden gestigmatiseerd (bijvoorbeeld de moslims). Mensen worden zo onwillekeurig uit elkaar gedreven en soms zelfs tegen elkaar opgezet.
6) De angst onder de bevolking neemt toe. Als we in de angstmodus zitten, kunnen we niet meer optimaal functioneren. Daardoor zijn we makkelijker te beïnvloeden.
7) De berichtgeving is meestal heel fragmentarisch en erg op de emoties gericht. Daardoor ontstaat verwarring. Gevolgen zijn hetzelfde als bij 6)
8) De reeks aanslagen die we nu zien zorgt ervoor dat onze aandacht bijna 100% van de tijd naar buiten gericht is en wij voortdurend re-ageren. Terwijl wij alleen in ons kracht kunnen staan, proactief kunnen zijn en ons eigen leven kunnen vormgeven door op regelmatige basis bij onszelf naar binnen te keren.
Als we op de buitenwereld gericht zijn, zijn onze hersenen in de 'beta'-staat. Verleggen we onze aandacht naar binnen dan zenden ze voornamelijk 'alfa'-golven uit. Het is in deze toestand dat we een gevoel van verbondenheid met anderen ervaren en we toegang hebben tot onze eigen innerlijke wijsheid (intuïtie).
Koenraad Rau, Het evolutiemanifest, gratis te downloaden
Bekijkenpingback
Rust, meditatie, yoga, mindfulness, een wandeling in de natuur. Contact maken met ons hart. We komen er door het slechte nieuwsbombardement nauwelijks aan toe. De continue aanslagen fixeren ons op externe prikkels en houden ons zo bij onze innerlijke krachtbron vandaan.
Cyclus van geweld doorbreken
Het gevolg van dit soort aanslagen is een cyclus van geweld, lijden en ellende waar we in worden meegezogen. We voelen ons compleet machteloos. Maar dit alles is gebaseerd op flinterdun, en als je het goed bekijkt, ronduit ondeugdelijk bewijs.
Word jij als mens met hersenen en een hart dan niet uitgedaagd om je eigen onderzoek te doen? Op zoek naar de waarheid, zodat we deze vicieuze cirkel eindelijk eens kunnen doorbreken?
Het doel van zo'n onderzoek is niet om mensen aan de schandpaal te nagelen, maar wel om iedereen scherp en eerlijk in de ogen te kunnen kijken en ons dagelijks doen en laten niet langer te baseren op aannames, maar op de juiste informatie.
Op zoek naar de waarheid, zodat we deze vicieuze cirkel eindelijk eens kunnen doorbreken
Het begint met bewustwording. Maar hiernaast is ook nog een andere vorm van ontwaken nodig: het ontwaken van het hartgedragen bewustzijn. Dat stelt ons in staat om de nieuwe kennis te verwerken en de macht die we in (te) goed vertrouwen uit handen hebben gegeven weer terug te pakken. Alleen zo kan een wereld met meer liefde werkelijkheid worden.
Over de 2 vormen van ontwaken en bewustwording en hoe ze elkaar kunnen versterken, is een heel mooi artikel verschenen bij Achter de Samenleving.
- Blijf je verbinden met je hart. Voel het, voel de kern, voel je centrum, voel de liefde. En vanuit die verbinding, voel dat je gevoel van veiligheid hier op aarde toeneemt. Dat gevoel van veiligheid vergroot je draagkracht en maakt het gemakkelijker je perceptie van dat wat er gebeurt aan te passen als dat van toepassing is.
- Heb er vertrouwen in dat je niet alles precies hoeft te weten, maar dat je jezelf ook niet voor alles hoeft af te sluiten. Durf je vanuit vertrouwen open te stellen, zodat datgene wat past bij jouw draagkracht en ons gezamenlijke proces als informatie op je pad kan komen.
Waarom valse vlaggen?
De geschiedenis zit vol met valse vlag operaties. Koningen gebruikten valse vlaggen om hun macht te consolideren. Een gemeenschappelijke vijand brengt eenheid in een land en door de 'dreiging van buitenaf' zijn mensen meer geneigd om zich te onderwerpen aan een leider.
Het overgrote deel van de mensen wil absoluut geen oorlog. Machthebbers zijn van een heel ander type. Zij kunnen juist vaak niet wachten om ergens binnen te vallen. Meestal gaat het om invloeds- en machtsuitbreiding of oliebelangen, maar wat ook de reden is, bedenk dat er aan oorlog ontzettend veel wordt verdiend. De defensie industrie is heel erg machtig. Voormalig Amerikaans president Eisenhouwer waarschuwde ons al voor het gevaar van het militair-industrieel complex.
Youtube, Eisenhower warns us of the military industrial complex Jan.17, 1961
Bekijkenpingback
Als zo'n leider dan toch een oorlog wil beginnen, tegen de uitdrukkelijke wens van de bevolking in, heeft hij een excuus nodig
Als zo'n leider dan toch een oorlog wil beginnen, tegen de uitdrukkelijke wens van de bevolking in, heeft hij een excuus nodig. Dan komt een valse vlag aanslag waarbij dat land als dader aangewezen kan worden hem wel heel goed uit.
Het is het welbekende problem-reaction-solution patroon. Eerst wordt het probleem gecreëerd (een aanslag), daarna komt onze reactie die het gevolg is van het probleem ("regering bescherm ons") en vervolgens wordt een oplossing geboden die vrijwel onvermijdelijk is, omdat daarom het probleem werd geschapen (aanval/inval/oorlog om de vermeende dader uit te schakelen en meer controle om ons te beschermen).
Ad Broere, Problem Reaction Solution
Bekijkenpingback
Als je je in het verleden gaat verdiepen, zul je vele valse vlag aanslagen vinden. Gedocumenteerd, bewezen en toegegeven. Waarom zou het vandaag de dag anders gaan?
Overheid
Onze overheden zouden dat noooooit doen, is de gedachte. Weet je dat zeker? Je ziet wel meer maatregelen langs komen die niet direct in het belang zijn van de gewone burger. Heeft de regering altijd het beste met ons voor? Waar blijkt dat uit?
Denk aan het feit dat de banken nog steeds niet zijn aangepakt, na alle ellende die ze hebben aangericht. Denk aan de zorg en de rechtsbijstand die worden afgebroken. Denk aan de draaideur tussen politiek en banken........... Om maar een paar dingen te noemen.
Het is belangrijk om te beseffen dat onze officiële regeringsleiders niet zelf de hand hebben in valse vlag aanslagen. Achter de schermen trekken anderen aan de touwtjes met als uitvoerders een netwerk van geheime diensten. Klinkt bizar? Lees dan eens over operatie Gladio (zie voorbeeld 3 in de laatste paragraaf van dit artikel).
Media
De media dan? Die zal ons toch niet voorliegen? Journalisten doen toch onafhankelijk onderzoek? Alle kranten en nieuwszenders krijgen hun informatie van maar twee grote persagentschappen: Reuters en Associated Press. Beide zijn in handen van een paar van de rijkste bankiersfamilies op aarde. Een groot, invloedrijk PR-bureau het Tavistock Institute is in dezelfde handen.
De Britse onderzoeksjournalist Nick Davies heeft onderzoek laten doen naar de artikelen in 4 Britse kwaliteitskranten. Zijn bevindingen: 60% van de artikelen bleek hoofdzakelijk afkomstig te zijn van de PR-industrie of van de persagentschappen, 20% bevat er sporen van, 8% bevat vermoedens van deze sporen.
Slechts 12% van de artikelen is door de journalisten zelf geschreven. 70% van de artikelen bevatten feiten die niet gecheckt worden. De conclusie van het onderzoek is dan ook: betekenisvolle, onafhankelijke journalistiek is meer uitzondering dan regel.
Nick Davies, Flat Earth News (2009) - Nederlandse vertaling Gebakken lucht (2010)
In een beroemd geworden college legt internationaal communicatie-wetenschapper prof. dr. Cees Hamelink uit Waarom je niet moet geloven wat in de krant staat.
Doe je eigen onderzoek Wees je eigen autoriteit
Het is niet makkelijk om te accepteren dat je misschien wordt misleid, vooral niet als je intelligent en goed opgeleid bent.
Het is een hele stap om je in de 'conspiracy theory' te gaan verdiepen. Maar bedenk dat dit ook maar een naampje is, door de pr-industrie bedacht om onafhankelijk denken verdacht te maken.
Ik nodig je uit: doe je eigen onderzoek. Hoor en wederhoor. Wees je eigen autoriteit. Daar is moed voor nodig. Je hele zelf- en wereldbeeld kunnen aan diggelen gaan. En dat is pijnlijk. Ik weet het.
Hieronder wat voorbeelden en bronnen om je op weg te helpen. Voor vragen en opmerkingen kun je het reactieveld gebruiken.
***
Geschreven door Mia Molenaar. Op de over-mij pagina kun je meer over me lezen.
Afspraak
Dit soort informatie haalt heel wat overhoop. De verwarring kan groot zijn. Je wilt er graag met iemand over praten, maar misschien heb je niemand in je omgeving die er open voor staat. Dan kun je je heel eenzaam en machteloos voelen. Omdat ik het zelf heb meegemaakt, begrijp ik het helemaal. Ik denk dat ik je kan helpen door de ervaring die ik inmiddels heb opgedaan. Ik nodig je uit voor een gesprek. Via deze pagina is het mogelijk om een afspraak met me te maken (live of per skype).
***
Voorbeelden van bewezen valse vlag aanslagen
1) Het golf van Tonkin incident: In 1964 werd gerapporteerd dat de Vietnamezen 2 Amerikaanse boten hadden aangevallen. Daarop werd besloten het land binnen te vallen. Dit resulteerde in de escalatie van de Vietnamoorlog die uiteindelijk nog 10 jaar duurde en waarin meer dan 2 miljoen mensen stierven en velen verminkt en gewond raakten. Tot op de dag van vandaag worden er gehandicapte kinderen geboren als gevolg van de aanvallen met Agent Orange en Napalm.
Wikipedia, Vietnamoorlog, gevolgen voor Vietnam
Bekijkenpingback
Uit in 2005 vrijgegeven documenten bleek dat zowel de CIA als de NSA betrokken waren bij de totstandkoming van het incident.
Jan Goldman Ph.D. (2015), The Central Intelligence Agency: An Encyclopedia of Covert Ops, Intelligence Gathering, and Spies ABC-CLIO. p. 170. ISBN 9781610690928
Bekijkenpingback

Wikipedia, False Flag, Gulf of Tonkin Incident
Bekijkenpingback

Wikipedia, Vietnamoorlog, Het Tonkin Incident
Bekijkenpingback

The National Security Archive, Tonkin Gulf Intelligence "Skewed" According to Official History and Intercepts
Bekijkenpingback

2) Operatie Himmler/ Gleiwitz / Start WOII: Eind augustus 1939 werd het nieuws verspreid dat een aantal Polen een Duits grensplaatsje en het plaatselijk radiostation hadden aangevallen. Als bewijs werd een radiobericht in het Pools verstuurd en werden later enkele overmeesterde en gedode in Poolse uniformen gehulde soldaten getoond. Een dag later viel Hitler als vergelding Polen binnen. Groot-Brittannië en Frankrijk verklaarden daarop op 3 september 1939 de oorlog aan nazi-Duitsland waarna een militaire escalatie ontstond die later zou gekend worden als de Tweede Wereldoorlog.
Na de oorlog bij de processen van Neurenberg verklaarde SS-Sturmbannführer Alfred Naujocks dat hij het incident georganiseerd had in opdracht van Reinhard Heydrich en Heinrich Müller hoofd van de Gestapo. De nazi's hadden een excuus nodig gehad om Polen binnen te vallen en door deze valse vlag aanslag uit te voeren was het doel bereikt.
Wikipedia, Operatie Himmler
Bekijkenpingback

Wikipedia, Gleiwitz incident
Bekijkenpingback

"20 Nuremberg Trial Proceedings Volume 4". Avalon Project 20 December 1945. Retrieved 12 October 2009
Bekijkenpingback

3) Operatie Gladio: Tussen jaren 1960 en 1980 werden in Europa een reeks aanslagen tegen het publiek gepleegd. Bommen gingen af op openbare plaatsen waarbij soms vele doden vielen. De daders werden vrijwel altijd binnen extreem linkse bewegingen gezocht zoals de rode brigades en de RAF (Rote Armee Fraktion).
Bij de bomaanslag op het treinstation van Bologna, op 2 augustus 1980, kwamen 85 mensen om het leven. De officiële vingers wezen meteen al naar de communistische ‘Rode Brigades’, maar later bleken er vele aanwijzingen te zijn dat het juist uiterst rechtse krachten waren die aan de basis van deze bomaanslag stonden. Na jaren werden 2 Italiaanse geheime dienstagenten veroordeeld, evenals Licio Gelli, een Italiaanse zakenman en bekend figuur in de high society van Italië.
Bij nader onderzoek bleek er behalve Gelli en een paar geheime dienstagenten een heel netwerk te zijn dat deze operaties uitvoerde.
In 1990 maakte de Italiaanse premier Giullio Andriotti onder grote druk van een onderzoeksrechter het bestaan van het Gladio netwerk bekend.
Wikipedia, Operatie Gladio
Bekijkenpingback
Gladio was door de NATO in het leven geroepen om op een eventuele communistische inval voorbereid te zijn. Maar het netwerk is ook gebruikt om mensen voortdurend angst en schrik aan te jagen en het communisme in een kwaad daglicht te stellen. De NATO wilde tegen elke prijs voorkomen dat communistische partijen in de Europese landen teveel macht zouden krijgen.
De BBC bracht in 1992 een documentaire uit waarin uit de doeken wordt gedaan dat Gladio een gezamenlijke operatie was van de NATO, CIA en de Europese geheime diensten en dat Gladio verantwoordelijk was voor diverse terroristische aanslagen in Europa.
Wanttoknow, Operatie ‘Gladio’ tegen eigen volk..
Bekijkenpingback
Nadat het bestaan van Gladio in de bekendheid kwam, zouden deze netwerken zijn opgeheven. Maar er zijn geen garanties dat dit ook daadwerkelijk is gebeurd.
4) 9/11: Op 11 september 2001 vlogen 2 vliegtuigen in de torens van het WTC in New York waarop deze instortten. Een ander vliegtuig boorde zich in het Pentagon. Als brein achter de aanslag werd Osama Bin Laden van de radicale moslimgroep Al Qaida aangewezen.
Maar het officiële verhaal van 11 september 2001 is ongeloofwaardig. Een paar voorbeelden: naast de Twin Towers stortte een paar uur later nog een derde gebouw in. Brand zou de oorzaak zijn. Maar ingenieurs wijzen erop dat het onmogelijk is dat door brand de constructie van zo'n groot gebouw bezwijkt. Bovendien lijkt de manier van instorten verdacht veel op 'controlled demolition', het gecontroleerd opblazen van een gebouw met behulp van springstof.
In het Pentagon zou ook een vliegtuig zijn gevlogen, maar er zijn nooit vliegtuigonderdelen gevonden. Bovendien is het gat dat ontstaan is veel kleiner dan een verkeersvliegtuig.
Een groot aantal architecten en ingenieurs geven in de video 9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out technische en wetenschappelijke informatie over de gebeurtenissen op 11 september 2001. Zij leggen uit waarom de officiële lezing niet kan kloppen. Kijk ook op de website van Architects and Engineers for 9/11 Truth.
Het ziet ernaar uit dat 9/11 een valse vlag operatie was waardoor een 'legitieme reden' ontstond om de War on Terror te starten en Afghanistan en later Irak binnen te vallen. [update 9/9/2016]
Meer
AE911Truth.org, 9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out
The Corbett Report, A Brief History of False Flag
Operation Gladio (Excerpt from 1992 BBC Documentary)
Dossier.info, NATO's Secret Armies (2009)
Dr. Daniele Ganser: Most wars are resource wars based on False Flags (FULL interview)
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. Cor van der Kaaij  14 augustus

  HeY Mia,

  Heel herkenbaar en eerlijke tekst.
  In de IkkeIkke tijd is WIJ verloren gegaan.
  Nu dus onrust zonder richting onder velen met als gevolg korte termijn ik reactie. De geschiedenis herhaalt zich tot zo ver maar laten WIJ de mensen informeren & inspireren.https://www.nlontwikkeld.nl/nl-ontwikkeld/wij-inwoners-van-nederland/

  Succes en blijf delen.

  Bye, Cor

 2. jhon  2 augustus

  De onderste steen van Rutte
  https://youtu.be/_iMhk-w8Ils

 3. Wouter  1 augustus

  LS, dank voor dit o zo belangrijke thema. Moeder aller Decepties, de False Flag…! Essentieelste essentie (..) van de huidige ‘War on Terror’. Ook zeer, zeer onderbelicht. NotaBene, onze terrorisme deskundige, Beatrice de Graaf, noemt dit ziekste fenomeen denkbaar 0 (lees: nul) keer in haar DWDD-college ovet Terrorisme… Werkelijk geen enkele keer… Zij zakte dus op de plaats rust Cum Laude voor het Toelatingsexamen over dit zo ultiem criminele thema… Wie is dit nog meer opgevallen…? Vriend Matthijs v Nieuwkerk iig niet… Anchorman zeggen ze dan. En: een verbijsterend stukje adstructie op Youtube: Patrick Clawson van het Washington Institute noemt, God betere het, gewoon in z’n perspraatje paar jaar geleden…Blunt en Blatantly. Noemer: ‘ Crisis Initiation’ to start war with Iran… Google hierop svp. Krasser kan niet. Toch gebeurt het gewoon en komt-ie er nog mee weg ook.

  De 3 voorbeelden hier boven genoemd zijn op het 1e gezicht correct. En ook op het 2e. Echter, toch niet helemaal… Pardon?, hoor ik u denken… De 2e hier, Gleiwitz, Operatie Himmler, blijkt geheel onjuist en wordt doorgaans in FF-overzichten gemeld… Echter, deze heeft, Naujocks getuigenis ten spijt, in het geheel NIET plaatsgevonden… Gleiwitz (…witz… what is in a syllable?) blijkt een inventie van het IMT, Neurenberg, in 1946. De Gleiwitz-optie was noodzakelijk om Duitsland van het beginnen van een aanvalsoorlog te kunnen beschuldigen. Maar, hoor ik u denken, hier heeft Vrouwe Justitia toch gezegevierd? Ja, dat heb ik ook jaren en jaren en jarenlang gedacht. Ware het niet dat ook het IMT van A tot Z een geheel misdadige onderneming blijkt te zijn geweest…. ‘U ziet ze vliegen’ hoor ik u denken. Toch niet… Mijn eyeopener: boek ‘Breaking the Spell’ – Dr. Nicholas Kollerstrom p221, waar hij Francis Yockey, US lawyer serving at Nurmberg, aanhaalt. Yockey walked out when he twigged what was going on: ‘Fantasy became fact, lie became truth, suspicion turned into proof, persecution mania transformed itself into blood lust.’ Vrouwe Justitia? Door de verantwoordelijken van de Oekraiense Holodomor? Door de verantwoordelijken van de vele, vele massagraven met over de 100-200.000 (!!!!) slachtoffers. All over Russia, Ukraine, Latvia, Belarus EN GA ZO MAAR DOOR…..??? Solzhenitsyn met zijn Goelag-archipel blijft een MUST. Nu Nobelprijswinnares Literatuur 2015 Svetlana Alexijevitsj: ‘Het Einde van de Rode Mens’.
  Stalin? Churchill? Dresden, Hamburg, Kassel, Wurzburg, Pforzheim, Renscheid… VUURSTORMEN… Heeft u geen vrouw en kinderen….? Zij: Stalin, Churchill, spreken RECHT? Ollie W. Bommel met zijn ‘Recht is iets kroms dat VERBOGEN is’, is dan meteen Moeder aller (ongepaste) understatements. Juister is dat vooral in een rechtsstaat het DOORSLAGGEVENDE recht nog altijd het recht van de sterkste is. Lees : Winnaar. En DUS komt Gleiwitz in het FFlag-rijtje te staan. Geheel ten ONRECHTE, want zoals gesteld een criminele inventie ACHTERAF, van een crimineel, injustitieel ‘Hof’. Lang leve de ‘overwinnaars’. Zie voor Gleiwitz onder meer: Weronika Kuzniar ‘The Gleiwitz Incident: Nazi False Flag or Media Hoax? Niet Gleiwitz hoort hier te staan, maar bijvoorbeeld de terroristische aanslagen op 911, 2001. Met EIGENAAR WTC-gebouwen Larry Silverstein, die in een moment v onachtzaamheid toegeeft: ‘We decided to pull it…’ Betreffende WTC7. En commissielid Tim Roemer die zich verspreekt en stelt dat er toch een missile ipv airliner op het Pentagon is neergekomen. Gevolg: sublieme pretext to attack Afghanistan, Irak etc. 911 was bij uitstek AANVAL op de moslimwereld DOOR HET WESTEN. Nu is het gewoon ‘return to sender…’ Met alle aanslagen MOMENTEEL. Hoewel Ole Dammergard met zijn zeer kansrijke stellingen daar genuanceerder over denkt. Etc. etc. etc.

  Kortom: Gleiwitz False Flag? KANSLOOS. Door dat VERSCHRIKKELIJKE VERSAILLES, 28 juni 1919, kwamen door de grensverschuivingen (!!!) plotseling 25 miljoen duitsers (!!!!) in zeer vijandelijk gebied te wonen. Het NIEUW gevormde Polen wilde Berlijn innemen (zie uitspraken megalomaan/idioot Rydz-Smigly). Dit wordt NERGENS genoemd. 1000-en duitsers werden door poolse communisten ‘ethnic gecleansed’. Duitsland had redenen te over hier paal en perk aan te stellen. En deed dat vervolgens ook, tot het uiterste gedreven. Kortom: Gleiwitz was VOLMAAKT OVERBODIG.

  Adolf Hitler NOEMDE Gleiwitz NIET EENS in zijn 1 september 1939 – rede voor de Reichstag…. KENT U DE PARALLEL MET NU? Driewerf Neen…? Dat is de volgende: Kunt u zich INDENKEN dat ‘grootheid’ G.W. Bush zijn ‘War on Terror’ kon starten ZONDER de aanslagen van 911 te noemen? Wat denkt U? Niet zo moeilijk, toch?

  Tot zover iets betr. correctie Gleiwitz als ONJUISTE False Flag.

  Dank! Mvg Wouter – zoekend lezer, lezend zoeker

  (Milton R. Konvitz, a Jewish specialist of law and public administration who taught at New York University, warned at the time that the Nuremberg Tribunal “defies many of the most basic assumptions of the judicial process.” He went on: “Our policy with respect to the Nazis is consistent with neither international law nor our own State Department’s policy… The Nuremberg trial constitutes a real threat to the basic conceptions of justice which it has taken mankind thousands of years to establish.”)

  Oh, niet onbelangrijk, ik vergeet bijna de ruim 50 duitse vredesvoorstellen te noemen. Zie om. boeken Hans Meisser.

  Ten overvloede: Britain zero (lees: 0) vredesvoorstellen. They were defeated at Dunkirk. Klaar. Anglofiel Hitler (..) simply let them go. Lees generaal Blumentritt’s commentaar hierover. Simply stunning.

  Wat een wereld… Diepe zucht….
  We’re all simply wrong and misled horribly…

  • Mia  3 augustus

   Wouter, ongelofelijk wat je hier allemaal naar voren brengt. Je hebt je er behoorlijk in verdiept! De geschiedenis is misschien toch weer anders. Ik ga er eens even rustig naar kijken als ik wat meer tijd heb. 11 september zou evt. wel in het rijtje opgenomen kunnen worden. Vooral de video Architects and Engineers On 9/11! vind ik heel overtuigend bewijs dat het heel anders is verlopen dan het officiële verhaal. https://www.youtube.com/watch?v=IYUYya6bPGw

 4. Ineke  30 juli

  Dank je wel voor dit prachtige artikel!

 5. Irma  30 juli

  Fantastisch artikel! X

VOLG MIJ
ZOEKEN