RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Het is 15 jaar geleden dat de Twin Towers instortten. Een gebeurtenis met een enorme impact. De start van de War on Terror. Afghanistan en Irak werden binnengevallen. Verwoesting en ontelbaar veel doden en gewonden.
Officiële lezing 911 ongeloofwaardig
VIDEO, 11/09/2016
11 september, een complottheorie (Nederlands ondertiteld)
O
p het eerste gezicht is het duidelijk. Een radicale moslimgroep kaapte een paar vliegtuigen en ramde de Twin Towers. Maar als je wat nauwkeuriger kijkt, vallen veel vreemde dingen op.
Naast de Twin Towers stortte een paar uur later nog een derde gebouw in. Brand zou de oorzaak zijn. Maar ingenieurs wijzen erop dat het onmogelijk is dat door brand de constructie van zo'n groot gebouw bezwijkt.
Bovendien lijkt de manier van instorten verdacht veel op 'controlled demolition', het gecontroleerd opblazen van een gebouw met behulp van springstof.
Nog meer vreemde dingen: alles van de torens en de vliegtuigen was tot stof verpulverd, maar de paspoorten van de daders waren gaaf.
In het Pentagon zou ook een vliegtuig zijn gevlogen, maar er zijn nooit vliegtuigonderdelen gevonden. Bovendien is het gat dat ontstaan is veel kleiner dan een verkeersvliegtuig. Enz. enz.
Het officiële verhaal van 11 september 2001 is ongeloofwaardig. Kijk het korte filmpje van James Corbett waar de vreemde zaken in recordtempo worden opgesomd. Voor NL ondertiteling klik op [=] rechtsonder in beeld. Op Lang Leve Europa kun je het volledige transcript lezen.
In dit artikel van WanttoKnow vind je nog meer redenen om vragen te stellen : 100 Redenen waarom 9/11 doorgestoken kaart is..!
Architecten en ingenieurs
Als je je eigen onderzoek wilt gaan doen, dan raad ik je deze video aan: 9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out. Een groot aantal architecten en ingenieurs geven technische en wetenschappelijke informatie over de ineenstorting van de wolkenkrabbers. Zij leggen uit waarom de officiële lezing niet kan kloppen. Kijk ook op de website van Architects and Engineers for 9/11 Truth. Objectief en overtuigend.
Een van de bij deze groep aangesloten experts is de Nederlandse ingenieur Coen Vermeeren die een boek heeft geschreven ‘9/11 is gewoon een complot’.
De internationale groep Architects & Engineers groeit gestaag. Nu al weer bijna 2600. Dat zijn geen mensen – allemaal professionals – die lichtzinnig hun naam verbinden aan de uitgangspunten van die groep – namelijk de vraag voor een nieuw en onafhankelijk 9/11 onderzoek in de VS.
Valse vlag
Was 911 een valse vlag operatie waardoor een 'legitieme reden' ontstond om de War on Terror te starten en Afghanistan en later Irak binnen te vallen?
We kennen allemaal de vreselijke gevolgen van die oorlogen. Daarom is het belangrijk dat de waarheid boven tafel komt. Coen Vermeeren: "Ik hoop te bereiken dat we in Nederland een inhoudelijke discussie kunnen voeren over dit beladen onderwerp, dat onze wereld dusdanig heeft veranderd dat we nog steeds dagelijks met de nasleep van 9/11 te maken hebben. Vluchtelingen, oorlogen, economische crises…
We kunnen maar beter kijken naar de oorzaken daarvan in plaats van accepteren dat de dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn. Dat goed begrijpen zou onze toekomst nog wel eens op een heel positieve manier kunnen veranderen."
Pas als we weten hoe de dingen in elkaar zitten, zijn we in staat om er iets aan te kunnen doen. Dan kan misschien eindelijk de cyclus van eindeloos geweld en oorlogsvoering worden doorbroken en kunnen we in vrede leven.
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. Wouter  20 september

  LS, dank welvaartvooriedereen voor dit belangrijke stuk…. Wat ontbreekt is de ESSENTIE v dit event: 911 was in essentie een AANVAL op de moslimwereld. Met alle rampzalige gevolgen van dien. False Flag-terror in optima forma. Beatrice de Graaf zal het als ‘deskundige’ anders duiden. Typisch voorbeeld van wandelende denkfout verpakt in zgn. aannemelijk deskundig verkooppraatje. Zie ook:

  http://deanderewaarheid.blogspot.nl/2010/09/food-for-thought.html?m=1

  Google op: Patrick Clawson, Washington Institute, over ‘Crisis Initiation’…. Allemaal echt niet te geloven dat dit gewoon in een perszaal expliciet wordt uitgesproken…

  Het gebeurt allemaal gewoon en wij allen zijn machteloos. Wat een wereld…

  Oh, slotopmerking: als de WTC-gebouwen bezweken tgv. brand, dan zouden nadien de brandveiligheidsvoorschriften aangepast moeten worden. Nogal logische consequentie, nietwaar? U voelt ‘m al: dit is NIET gebeurd… Rara, hoe kan dat toch?
  Mvg

  • Mia  21 september

   Bedankt voor je reactie en link. Inderdaad: een leugen die vaak genoeg wordt verteld, wordt op den duur zelf waarheid. Ik weet niet of wij allen volstrekt machteloos zijn. Vragen blijven stellen, is het devies. Niet alles klakkeloos voor waar aannemen.

VOLG MIJ
ZOEKEN