RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Loop je rond met klachten of problemen op fysiek, mentaal of emotioneel gebied? Dan zou ik zeker eens aan homeopathie denken. Er is zoveel meer mogelijk dan verbetering na een verstuikte enkel of bij hoestende kinderen. Hoewel dat ook al prachtig is natuurlijk.
Homeopathie voor iedereen. Praktijk is geopend!
NIEUWS, 19/08/2020
Mia Molenaar Homeopathie
Mia Molenaar
Z
oals jullie van me weten heb ik idealen. Dat was destijds de reden om de Welvaart voor Iedereen website te starten. Na verloop van tijd kreeg ik de wens om niet alleen achter het toetsenbord maar ook op praktisch vlak te werken aan een mooiere wereld. Daarom ben ik homeopathie gaan studeren. Zodat ik concreet kan helpen.
Homeopathie is een veilige, effectieve en comfortabele geneeswijze. Al wat nodig is, is een goede anamnese waarin het totaalplaatje van symptomen helder wordt. Als dan de juiste remedie wordt gevonden en ingenomen, treedt vaak snel verbetering op.
Het kan ook wat langer duren. Hoe lang een behandeling duurt hangt van veel factoren af. Onder andere natuurlijk de ernst van de klachten en de omstandigheden, maar ook: hoe lang heb je de klachten al? Hoeveel (en welke) medicijnen gebruik je en hoe lang? Voor deze vragen geldt over het algemeen: hoe langer de klachten bestaan en hoe meer medicijngebruik hoe meer consulten nodig zijn voor verbetering optreedt. Het omgekeerde geldt dus ook: hoe korter de klachten bestaan en hoe minder medicijngebruik hoe sneller homeopathie resultaat geeft. Dan kan soms al na 1 of 2 consulten substantiële verbetering optreden. Wacht daarom nooit te lang met hulp zoeken. Zitten je klachten ‘in de familie’? Dan is soms wat meer geduld nodig. Heb je af en toe nog koorts (jaarlijks of tweejaarlijks)? Hoe gek het misschien ook klinkt: als je nog koorts ‘kunt maken’ is dat voor een homeopaat een goed teken. Maar het allerbelangrijkste is: ben je gemotiveerd om je eigen aandeel te nemen in de behandeling? Dat zal het resultaat zeker positief beïnvloeden.
Geen belastende en pijnlijke onderzoeken, niet levenslang medicijngebruik en nul bijwerkingen.
Maar er is meer. Bij een homeopathische behandeling neemt vaak niet alleen de hoofdklacht af, maar zie je ook vooruitgang op mentaal-emotioneel gebied: minder frustratie, beter met tegenslagen om kunnen gaan, meer voor jezelf op kunnen komen, eindelijk initiatief kunnen nemen om een langslepend probleem op te lossen, beter slapen, stressbestendiger worden.
Kortom: mensen gaan opeens beter in hun vel zitten. Wat een impact heeft dat... Niet alleen op de persoon zelf, maar natuurlijk ook op de omgeving. Dat maakt mij nou enthousiast!
Homeopathie voor Iedereen
Van de zomer ben ik geslaagd voor de homeopathie opleiding. Meteen daarna heb ik alles in orde gemaakt voor een eigen praktijk. De basis staat: Mia Molenaar Homeopathie. Ik kan van start. Ik vind het belangrijk dat homeopathie voor IEDEREEN beschikbaar is. Daarom heb ik een betaalbaar aanbod. Check it out.
Voor mijn trouwe volgers is er daarbovenop nog een korting van 10% op het 1e en 20% op het 2e consult. Gebruik daarvoor de code WelvaartvoorIedereen als je een afspraak maakt. Live consult heeft de voorkeur maar eventueel kan beeldbellen (Zoom) ook.
Heb je vragen van tevoren? Ik heb een pagina met veel gestelde vragen gemaakt. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per email of telefoon. Ik hoor graag van je!
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN