RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
We leven in een overgangsperiode. Maar waar gaat het heen? Ik zie angst dat we helemaal de verkeerde kant opgaan: minder vrijheid, steeds meer onderdrukking. Maar er zijn tegelijkertijd ook aanwijzingen dat we ons juist ontwikkelen naar een mooiere wereld... wat met veel tumult gepaard gaat.
De transitie naar meer Welvaart voor Iedereen versnellen…. DIT kun je doen!
VIDEO, 30/08/2020
Purify South Africa with Oracle Girl, hosted by Susana Kennedy
J
acqueline Hobbs, ook wel Oracle Girl genoemd zegt: we bevinden ons in een transitieperiode en de uitkomst kan alleen maar positief zijn. En zo ervaar ik het ook! Maar om het nieuwe -betere- te laten ontstaan moet het oude wijken,... en dat gaat niet zomaar. Wat we nu zien zijn de laatste stuiptrekkingen van eeuwenoude structuren van onderdrukking en lijden die bezig zijn hun grip te verliezen.
De overgang naar een wereld met Welvaart en Welzijn voor IEDEREEN -die met zekerheid komt- kan zwaarder of lichter zijn en langer of korter duren afhankelijk van hoe snel mensen in staat zijn oude patronen van zich af te schudden, zichzelf helemaal op te schonen en vanuit hun eigen puurheid te gaan handelen.
Als we gaan leven vanuit de zuiverheid van onze eigen, persoonlijke connectie met de Bron-van-alles-wat-er-is kunnen we die nieuwe betere wereld realiseren zonder dat het heel veel moeite hoeft te kosten. Omdat we in ons wezen al WETEN hoe het moet en dat gaat ons leiden. Diep van binnen dragen we de instructies voor deze nieuwe tijd bij ons. We moeten daar alleen opnieuw mee in contact komen door alles wat in de weg zit te laten gaan. Een grote opruiming is nodig zowel op persoonlijk als op maatschappelijk vlak.
Opschoning
Oracle Girl heeft een serie opschoningssessies verzorgd: een aantal voor diverse landen (waaronder Nederland), een voor onze leiders en eentje voor de schaduwmachten die in onze wereld feitelijk aan de touwtjes trekken. Vorige week stond de grote schoonmaak van Zuid-Afrika op de planning.
Van origine is (Zuid-)Afrika het centrum van het bewustzijn van de aarde, volgens Jacqueline. In dit continent is oeroude kennis aanwezig van hoe mensen onderling en samen met de dieren en planten optimaal in harmonie, vrede en overvloed kunnen leven. Dit gaat op een volstrekt natuurlijke manier die nooit kwaad doet en waarbij voor iedereen wordt gezorgd. Niemand blijft achter. Kijk bijvoorbeeld naar de artikelen over Ubuntu die eerder op WvI verschenen zijn.
De keerzijde is dat er in Zuid-Afrika ook een lange geschiedenis van duisternis en corruptie is. De opschoningsactie van 25 augustus jl. was erop gericht om dit land te helpen zich van deze corrupte patronen te ontdoen zodat het weer in contact kan komen met zijn oude wijsheid, zijn connectie met de Bron, en van daaruit kan gaan leven en daarin ook de rest van de wereld meeneemt naar een betere toekomst.
Als je naar Jacqueline luistert kom je vanzelf in de zogenaamde 'purification space' (opschoningsruimte) waardoor je destructieve patronen los gaat laten en meer in contact komt met je eigen diepste wezen en weten. Hoe meer je dat doet hoe meer je vanuit je zuiverheid kunt handelen. Zo kun je de overgang naar een nieuwe, mooiere wereld gaan belichamen. Je wordt een bewaker van of waker over de toekomst (guardian of the future).
Geweldloosheid
Voor iedereen kan dat handelen een eigen vorm aannemen omdat de instructies die je diep van binnen bij je draagt hoogst persoonlijk zijn maar er is iets herkenbaars en gemeenschappelijks. Je handelen is volstrekt geweldloos want vanuit gewelddadigheid kan nooit en te nimmer iets goeds voortkomen. Alle geweld tegenover de ander, tegenover de natuur maar ook tegenover jezelf ga je volledig loslaten.
Wanneer we meer in contact komen met onszelf en puur vanuit onze eigen connectie gaan leven zullen we de positieve verandering gaan belichamen die nu al gaande is. De beweging wordt steeds krachtiger als meer en meer mensen zich aansluiten. Volgens Oracle Girl gaan we op die manier in de komende paar jaar een crescendo van gebeurtenissen zien die de duisternis die op deze planeet zolang heeft geheerst volledig omver zal werpen.
Jacqueline's werk kan je hierbij helpen. Het is haar missie om de transitie naar een mooiere wereld zo licht en snel mogelijk te maken. 2 x per week is er een rebootgroep waar je tegen (een kleine) donatie aan mee kunt doen. Achteraf krijg je een mp3 die je verder ondersteunt. Wat mij betreft een aanrader! Verder staan op haar Youtube kanaal en Facebookpagina een aantal interessante interviews en berichten die zeker de moeite van het bekijken waard zijn.
Heb je vragen of opmerkingen of tips? Laat dan alsjeblieft een reactie achter onder deze post.
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. Martine  9 december

  Een vraagje : hebben de interviews van Jaqueline op YouTube ook bepaalde werking,reacties op de mens ?

  • Mia  14 december

   De interviews hebben een krachtige werking maar iedereen zal er weer anders op reageren. Je blijft zelf de baas over je eigen lichaam en geest. Er gebeurt niks wat je niet wilt. Het is net zoiets als een stemvork. Jacqueline heeft een bepaalde frequentie en dat kan iets losmaken en triggeren in jou.

 2. Jolanda Licht  5 december

  Heel graag zou ik deelnemen aan de rebootgroep, maar mijn Engels is helaas niet voldoende om het te kunnen volgen. Is het ook te beluisteren in het Nederlands?

  • Mia  14 december

   De reboot zelf gaat gewoon in stilte. Na de reboot krijg je een mp3 bestand om te beluisteren. Dat is in het Engels. Je krijgt er ook een transcript bij in het Engels. Die kun je dan eventueel in een vertaalprogramma zetten om het in het Nederlands te lezen. Maar het werkt allemaal ook als je het niet helemaal begrijpt. Het gaat verder dan taal. Dus daar moet je je vooral geen zorgen over maken.

VOLG MIJ
ZOEKEN