RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
De kracht van ons bewustzijn is zo groot. We hebben geen idee. Lynne McTaggart heeft een hele bulk bewijs dat gezamenlijk in meditatie gaan en daarbij een gezamenlijke intentie neerzetten werkt.
Het grote intentie vredesexperiment
BLOG, 15/10/2017
Lynne McTaggart
Lynne McTaggart
W
e willen verandering -een mooiere wereld, vrede en welvaart overal. Maar we focussen op de materiële werkelijkheid en daar gaat alles zoooo moeizaam. We voelen ons machteloos.
Als we in plaats daarvan ons bewustzijn inzetten, kunnen er wonderen gebeuren op de meest moeiteloze manier. Ik schreef en vertelde er de vorige keer over.
Op hetzelfde moment (30 sept. t.m. 5 okt. jl.) was Lynne McTaggart bezig met het grote intentie vredesexperiment. Ik heb meegedaan en ik heb m'n ogen uitgekeken. Lynne McTaggart heeft een hele bulk bewijs dat gezamenlijk in meditatie gaan en daarbij gezamenlijk een intentie neerzetten werkt.
Gezamenlijk in meditatie gaan en daarbij een gezamenlijke intentie neerzetten werkt
McTaggart is een echte wetenschappelijke pionier. Ze doet experimenten die aantonen dat collectieve gedachten buitengewoon krachtig zijn en in staat zijn om de wereld te veranderen. Ze werkt daarbij samen met vooraanstaande fysici en psychologen van de Universiteit van Arizona, de Pennsylvania State University, de Technische Universiteit van St. Petersburg, het Internationaal Instituut voor Biofysica en het voormalige PEAR-lab aan de Princeton University.
In het grote intentie vredesexperiment van afgelopen week vroeg McTaggart de deelnemers om 6 avonden achtereen plusminus 10 minuten hun bewustzijn te richten op vrede en welzijn voor de meest gewelddadige stadswijk in de Verenigde Staten, St. Louis Missouri. Daarnaast liet ze video's zien waarin ze inzicht gaf in een groot aantal intentie experimenten die ze eerder had gedaan.
Planten groeiden beter, zaden ontkiemden sneller, het misdaadcijfer daalde, mensen werden gezonder, voelden zich opgewekter en werden bevrijd van pijn. En dat allemaal door groepsgewijs te mediteren en te focussen op een specifiek doel.
Het is gebleken dat het niet uitmaakt of je 'zender' of 'ontvanger' bent. Profiteren doe je sowieso van de toegenomen vibratie en energie. Is het niet geweldig? Ik word hier helemaal enthousiast van. Ik krijg zin om zoiets ook in Nederland te organiseren. Hoe lijkt jullie dat? Ik hoor het graag.
Meer informatie over intentie experimenten kun je vinden in haar boeken of bekijk deze video: Official trailer for The American Peace Intention Experiment
Lynne McTaggart: Het intentie experiment
Lynne McTaggart: Het Veld
NIEUW! Misschien interessant als je wel wat hulp kunt gebruiken.
Armband met natuurlijke resonantiefrequenties voor betere stress balans, meditatie en slaap
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. Cor van der Kaaij  15 oktober

  Yes, herkenbaar. Laten wij allen focussen op NL, heel erg nodig in deze onzinnige VVDCDAD66CU periode

 2. Joost van Berkom  15 oktober

  Beste Mia soorgelijk idee kreeg ik een aantal jaren terug maar kreeg geen mensen mee die elke zondag samen met me wilde mediteren via linkdin. Nu een aantal jaar later organiseert de O & O academy vanaf vanavond een wekelijks terugkerende meditatie waar mensen uit heel europa bij aansluiten !
  dit is de oproep die alleen leden kunnen bekijken op http://www.onenessnederland.nl om mee te doen aan de zoom. iedereen is welkom om samen een verschuiving in bewustzijn te maken . Mijn intentie gaat ook uit naar vrede in onszelf en daardoor wereldvrede . Hopelijk sluit je je bij ons aan vanavond ?

  Lieve Leden,

  Op een heleboel verschillende manieren kun je de nieuwe meditatie van O&O Academy tegengekomen zijn.
  Op de S&S, via youtube als je zocht naar One World Academy, of je zocht naar Preethaji, bij een lezing van AnandaGiri, of via mensen die deze meditatie dagelijks al doen.
  Hoe dat ook gebeurt of niet gebeurt is, de Soul Sync meditatie brengt duizenden mensen over de hele wereld een dagelijkse dosis verbinding met de Bron, De Divine, het Goddelijke, Kosmische Intelligentie, hoe je het ook noemen wilt.
  Vanuit die verbinding zet je een intentie neer, en ga je meer en meer Synchroniciteiten ervaren in je leven. Dat is waar deze meditatie bij helpt. Je kan hem zo vaak als je wilt doen, je kan hem met anderen doen en delen, in een groep of alleen. Hij is voor iedereen.

  As. Zondag gaat heel Europa samen deze meditatie beoefenen, en vanaf dan op iedere Zondag van 20.00 uur tot 20.30. Hij zal de eerste paar keren ingeleid worden door Kumarji, de gids op O&O Academy.
  Omdat de geluidskwaliteit van muziek via zoom niet goed is is het beter om je eigen meditatie zelf thuis aan te zetten.
  Hier is een link, maar als je Soul Sync meditatie in de search bar intypt, dan komt hij ook tevoorschijn. Hij staat ook op Youtube. Dit is de youtube link.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZDd-aGJ0CfE&t=17s
  Soul Sync staat voor Ziel Synchronisatie, dus het synchroniseren van de ziel met de kosmos of het Goddelijke zodat jouw wensen meer en meer in vervulling zullen gaan.

  We hopen dat je erbij kunt zijn, en dat je ook anderen uitnodigt om mee te doen. Het is naar mijn mening een welbesteed half uurtje.

  De zoom Code is : 430260465 ( zelfde als de Maandag avond code)
  20.00 uur tot 20.30 uur
  Zondag 15/10/17 en daarna iedere Zondag zelfde tijd, zelfde code.

  hartelijke groet,

  Joost van Berkom

  • Mia  15 oktober

   Mooi idee Joost. Bedankt voor het doorgeven. Bijzonder dat het net vanavond begint. :-) Ik ga meedoen!

VOLG MIJ
ZOEKEN