RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
"Water is zacht en het is hard. Het is zachtaardig en het raast. Jij bent hetzelfde. Als je opschoont en zuivert, kan datgene wat verstoort en degradeert niet langer zijn gang gaan."
We leven in een nieuwe tijd
VIDEO, 03/05/2021
Oracle Girl | We live in a new time
W
e leven in een nieuwe tijd, beheerst door de frequentie en de principes van de natuur. Je bent een goddelijk wezen en jouw aanwezigheid schoont op en zuivert. Je hebt zo lang toegekeken en gezien hoe de dingen anders zouden moeten zijn en nu wordt die toekomst werkelijkheid voor je ogen.
Je bent de natuur aan het transformeren. Je koppelt het oude systeem los. Alles wat kwaad doet, van binnen en van buiten wordt weggevaagd. Beschouw jezelf als een zon, een geweldige zon in wiens stralen iedereen warmte en kracht vindt. Deze tijd is altijd aangewezen geweest en nu is het zover.
Het is een spannende tijd, een enge tijd, omdat we alles zullen verliezen wat wij niet zijn. En we zijn gewend geraakt aan een dubbel bestaan waar we accepteren en buigen om zoveel dingen te doen waarvan we weten dat die er niet zouden moeten zijn.
Jij bent degene die de leiding heeft
Maar nu is die tijd voorbij. Jij bent degene die de leiding heeft. Je kunt niet alleen opschonen en zuiveren maar ook nieuwe werelden tot leven dromen. Dromen maakt gebruik van het water in je cellen en de wateren van de planeet en jij geeft de toekomst vorm, net zoals je nu deze tijd naar hier hebt gebracht.
Realiseer je kracht en dat niets je vrijheid weg kan nemen tenzij je die weggeeft. Je bent vrij om te zweven als een vogel en op elk strand te breken als een golf. Niets kan jouw zuiverheid stoppen, tenzij je het toestaat. Wat je toestaat, bepaalt je bestaan. Dit is een van de principes van de natuur.
Water is zacht en het is hard. Het is zachtaardig en het raast. Jij bent hetzelfde. Als je opschoont en zuivert, kan datgene wat verstoort en degradeert niet langer zijn gang gaan.
Breng jezelf op één lijn met de principes van de natuur en de rest zal wegspoelen
Dus zie jezelf als het ritme van de oceanen, de getijden van het weten en de diepe rivieren van het begrijpen die op deze planeet bestaan. Leef in integriteit. Steun niets dat kan schaden. Breng jezelf op één lijn met de principes van de natuur en de rest zal wegspoelen.
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN