RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Hoewel er op dit moment zoveel dingen in de wereld gebeuren, geloven we dat dit precies het juiste moment is voor verandering. Verandering die van binnenuit komt. In Line With Nature is de drijvende kracht om een nieuwe samenleving op te bouwen, gedroomd door mensen met hetzelfde verlangen.
In Line With Nature
NIEUWS, 03/05/2021
In Line with Nature
In Line with Nature
Een mooie mail van Evi & Matthias in mijn mailbox. Die wil ik jullie niet onthouden:
H
oewel er op dit moment zoveel dingen in de wereld gebeuren, geloven we dat dit precies het juiste moment is voor verandering. Verandering die van binnenuit komt.
In Line With Nature is de drijvende kracht om een nieuwe samenleving op te bouwen, gedroomd door mensen met hetzelfde verlangen.
Jij bent een van deze mensen
We kiezen voor een economie, gebaseerd op zorg, delen, gelijkwaardigheid, waarin in ieders basisbehoeften wordt voorzien. En ... we hopen je te inspireren om in je eigen leven actie te ondernemen om op je eigen manier bij te dragen aan deze nieuwe economie.
Elke stap telt
...Het maakt niet uit hoe klein.
Als je de intentie en je hart op de juiste plek hebt, ontmoet je mensen met dezelfde resonantie en zie je verandering plaatsvinden.
Je bent nooit alleen
Je kunt met gelijkgestemden connecten op onze website. Sluit je aan om groepen en discussies te vinden over o.a. gezondheid, financiën, business, voedsel verbouwen en verwerken, nieuwe technologie, nieuw onderwijs en wonen.
De komende maanden zullen er veel spannende projecten komen, zoals een app waar je je vaardigheden kunt uitwisselen door middel van donaties.
Food Wallet-app
En deze app is al klaar:... de Food Wallet-app
Voedsel uitwisselen is de toekomst. We hebben een app gemaakt waar je overtollig voedsel, zaden en planten kunt delen. Vrijwilligers kan zoeken. Je land / tuin met andere mensen kan delen om samen te groeien. Bestaande organische initiatieven en media kan vinden om je bij aan te sluiten en/of je te inspireren.
Houd onze website In Line With Nature in de gaten ;-)
Love, Evi & Matthias
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN