RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Als er veelbelovende middelen voor Cv bestaan waarom zouden we dan (moeten) wachten op een vaccin? Hieronder een lijst met mogelijke behandelingen: 1) Vitamine C via Dr. Rath, 2) HCQ via Huisarts Rob Elens, 3) Kruidendrank uit Madagaskar en 4) CDS via Andreas Kalcker. Lees je in, doe er je voordeel mee en dring er bij overheden op aan dat er vrijheid komt voor iedereen wat betreft onze gezondheid.
Lijst met veelbelovende middelen voor Cv
NIEUWS, 21/05/2020
Rob Elens
Rob Elens
D
e Duitse arts en onderzoeker dr. Rath heeft zich sinds de jaren '80 verdiept in de genezende werking van Vitamine C. Vitamine C kan op vele manieren helpen bij het bestrijden van virale infecties:
-Vermindering of blokkering van virale toegang en verspreiding in het lichaam.
-Verbetering van de immuunfunctie en weerstand tegen virale infecties.
-Remming van virale vermenigvuldiging in geïnfecteerde cellen.
-Induceren van apoptose (celdood) van viraal geïnfecteerde cellen. Zijn pleidooi om Vitamine C in te zetten bij Cv vind je hier: Let's stop the virus! Let's end the hysteria!
2a) HCQ en quercetine
De Limburgse huisarts Rob Elens geeft op zijn website Zelfzorgcovid19 verwijzingen naar wetenschappelijke onderbouwingen voor het inzetten van vitamine C, D, zink, selenium en quercetine bij Cv. Zie de noten die achter elke aanbeveling staan. Dit is zelfzorg omdat deze middelen zonder recept verkrijgbaar zijn. Als je liever geen supplementen gebruikt kun je ook met voeding een hoop doen.
Elens heeft 10 patiënten HCQ gegeven. Alle 10 zijn ze genezen
Voor de huisartsenzorg zou Elens graag met de combinatie hydroxychloroquine (HCQ) + Azithromycin + Zink werken. Hij heeft daar zelf 10 patiënten mee behandeld. Alle 10 zijn ze genezen. Toen werd hij door inspectie op de vingers getikt en nu mag deze behandeling niet meer voorgeschreven worden door huisartsen met het argument dat er te weinig bewijs zou zijn.
Van Chloroquine is bekend dat het een krachtige remmer van SARS CoV is. Hydroxychloroquine lijkt op chloroquine alleen heeft eerstgenoemde minder bijwerkingen en heeft daarom de voorkeur. Elens (en hij niet alleen) benadrukt dat de combinatie met zink essentieel is.
In het buitenland wordt al veel met hydroxychloroquine gewerkt:
Turkije
Costa Rica
Amerikaanse staat Texas
Bepaalde plaatsen in Italië
New York
Frankrijk, waar het na grote druk van huisartsen/ publiek nu is toegestaan HCQ te gebruiken
Marokko en Algerije
Nog meer succesverhalen:
Dr. Raoult - Hydroxychloroquine + Azithromycin - latest update of his treatment of 2600 patients
Dr. Vladimir Zelenko has now treated over 1,450 coronavirus patients using hydroxychloroquine with 99.99% success rate 
HCQ doet meer dan alleen het virus doden
Hier legt Dr. Eric Berg DC de gezondheidsvoordelen van HCQ uit. HCQ doet meer dan alleen het virus doden.  Hydroxychloroquine Benefits Are Beyond Killing the Virus
Rob Elens heeft in een interview voor Blue Tiger Studio ook gezegd dat HCQ ingezet kan worden als preventief middel (rond minuut 30). 1 tabletje per week is al voldoende. In Zuid-Korea is HCQ ook preventief gebruikt en met goed resultaat.
Je hoort veel over mogelijke bijwerkingen van HCQ maar HCQ is een oud en veilig middel. Er is tientallen jaren ervaring mee opgedaan bij malaria en het wordt tot op de dag van vandaag gebruikt bij reuma en lupus. Als het niet veilig was zou dat niet kunnen. Als je hier meer over wilt weten bekijk dan de interviews van Rob Elens op Youtube.
Opvallend is dat RIVM in maart een voorraad chloroquine heeft ingekocht. Wat is daarmee gebeurd? Een fabriek in Zeewolde waar (H)CQ wordt gemaakt wordt bewaakt?
Omdat HCQ nu niet door Nederlandse huisartsen mag worden voorgeschreven raadt Elens quercetine in combinatie met zink aan. Zie Zelfzorgcovid19 Quercetine heeft eenzelfde soort werking als HCQ: het brengt het zink in de cel.
2b) Kinine
(H)CQ is de synthetische variant van kinine dat decennialang is gebruikt als anti-malaria remedie. Het wordt gewonnen van de bast van een boom: de cinchona of kinaboom. Deze schors kun je gewoon via bijvoorbeeld Jacob Hooy kopen en er thee van maken.
Het is ook mogelijk om kinine te trekken uit de schil van een grapefruit. Laat biologische schillen 2 uur pruttelen. Laat afkoelen en je hebt een kininedrank. Daarom is tonic ook heilzaam (is gemaakt van grapefruit(schil)) maar hier zit jammergenoeg wel (te)veel suiker. Dit alles ook gebruiken i.c.m. Zink.
3) Covid-Organics
Dan is er nog de kruidendrank met de naam 'Covid-Organics' die volgens de president van Madagaskar besmettingen kan voorkomen én coronapatiënten kan genezen. Belangrijk ingrediënt is de alsemplant / artemisia. Extracten daarvan worden ook gebruikt bij de behandeling van malaria.
4) ClO2
Tenslotte is er nog de Chlorine dioxide (ClO2) dat is ingezet in Ecuador bij het bestrijden van Cv. Voorlopige gegevens van een klinische studie met meer dan 100 covid-19-patiënten in Ecuador hebben geleid tot een genezingspercentage van 100% binnen 4 dagen aldus Andreas Kalcker. De chloordioxide werd intraveneus toegediend.
De verklaring dat ClO2 zo goed werkt zou kunnen zijn dat het onmiddellijk een hoge dosis zuurstof aan de bloedcellen levert. ClO2 herstelt naar verluidt de zuurstofdragende capaciteit van hemoglobine en zuivert stolsels in de longen terwijl het tegelijkertijd ook pathogenen vernietigt. Waar HCQ vooral werkt in de beginfase van de ziekte, kan Chlorine dioxide ook heel goed ingezet worden in een verder gevorderde fase.
Petitie
Huisarts dr. Rob Elens heeft een petitie opgesteld: EINDE CORONA CRISIS: Overheid sta behandeling van COVID-19 met HCQ en zink toe! Met zoveel mogelijk handtekeningen wil hij de minister vragen een Algemene Maatregel van Bestuur te nemen waarmee de bijna 9000 huisartsen in Nederland in staat gesteld worden HCQ i.c.m. Azithromycin en zink te mogen gebruiken om Cv in een vroeg stadium te kunnen beteugelen. Teken alsjeblieft ook!
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. Wouter  22 mei

  Dag Mia, dank voor de info. Elens ken ik via Revolutionaironline.com Vraag: ik ben cvs’er (ho-pe-loos). Er is een Youtube filmpje met ex corona en Lyme patiënten op Witte Huis bij ene Trump. HCQ wordt genoemd als zou het zeer positieve uitwerking op Lyme hebben. Is dit juist?
  Mvg weer, Wouter
  Oh, had gehoopt HCQ via deze site te kunnen bestellen. Right or wrong? Overigens dinsdag afspraak bij ortho moleculair iemand gehad. Gaat ‘m ook niet worden?

  • Mia  22 mei

   Bedankt voor je reactie Wouter. HCQ heeft meer toepassingen dan alleen Covid. Op deze lijst zie je alle condities waarvoor het wordt voorgeschreven (meer dan 4000). Of CVS er ook bij staat, zie ik 1-2-3 niet. HCQ kan alleen worden voorgeschreven door een arts. Quercetine is een alternatief voor HCQ. Dit is wel vrij verkrijgbaar. Vergeet niet om er zink bij te nemen. Nog een alternatief voor HCQ = Kinine. Daar kun je ook zelf aankomen. Zie onder 2b). Veel sterkte met je gezondheid!

VOLG MIJ
ZOEKEN