RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Wil je het nieuwe jaar helder en krachtiger dan ooit beginnen? Wil je afrekenen met storende energieën die je afgelopen jaar in de weg stonden? Wil je meehelpen om in 2018 een prachtig mooie nieuwe realiteit te creëren? Doe dan mee met de Nieuwjaarsmeditatie van Caroline Cory van Omnium Universe.
Kick-off transformatiejaar 2018
VIDEO, 31/12/2017
OMnium Universe, 2017 Meditation
V
orig jaar heeft Caroline Cory van OMnium Universe een hele bijzondere Nieuwjaarsmeditatie gegeven. Dit jaar is ze het weer van plan. Tot die tijd kun je uit de voeten met deze van vorig jaar. Waarom is deze meditatie zo bijzonder? Er is niet alleen aandacht voor je eigen proces en transformatie maar ook voor het proces en de transformatie van de mensheid als geheel.
Goede kans dat je net als ik teleurgesteld bent dat er tot op heden nog niet veel van een nieuwe, mooiere wereld terecht is gekomen. Integendeel: we zien nog steeds ontzettend veel geweld, misleiding en een enorme economische ongelijkheid. De wereld lijkt in duisternis gehuld.
Waar blijven we, als het zo doorgaat? Kunnen we überhaupt overleven? Je hebt voortdurend het gevoel iets te moeten DOEN en misschien denk je dat je gefaald hebt omdat je helemaal geen resultaat ziet van je inspanningen.
Als je dit allemaal herkent, is deze meditatie voor JOU. Hiermee ontdoe je je van al die pijnlijke en belemmerende overtuigingen. Je ontvangt troost, heling en nieuwe informatie/ instructies/ gereedschappen om in het nieuwe jaar mee aan de slag te gaan. Dit is DE perfecte voorbereiding.
Verbinden met de Bron
De meditatie begint met het afstemmen op en verbinden met de Bron. Dan vraag je en je stelt je tot doel ('ask and intend') om alle bewuste en onbewuste storende energieën uit je systeem te verwijderen EN je nieuwe doel voor komend jaar perfect af te stemmen op de Bron en je Hogere Zelf.
'Ask and intend' is niet zomaar vragen en tot doel stellen. Je bent serieus, specifiek en zet er je FOCUS en je ENERGIE volledig achter. Je ziet het als het ware al helemaal voor je.
Stap 1 opschonen
Stap 1 is nu de 'misaligned' energieën te verwijderen. Dat zijn alle bewuste en onbewuste blokkerende, storende patronen die aan je kleven en waar je maar niet vanaf komt, maar die je ondertussen in de weg staan en saboteren.
Met een imaginaire camera onderzoek je de binnenkant van je lichaam om al deze overbodige energiebolletjes op te sporen. Dan stel je je voor dat je ze uit je systeem en uit al je cellen duwt.
Van voeten tot hoofd
Heb je het gevoel he-le-maal vast te zitten? Denk je dat je niks bereikt, dat je je (levens-)doel(-en) niet haalt? Focus op je voeten en 'ask and intend' (vraag en stel je tot doel) dat je alle verwarring, frustratie en angst hieromtrent loslaat. Verwijder het uit elke cel van je bewuste en onbewuste lichaam.
Mens-zijn in dit fysieke leven is niet gemakkelijk. Het kan gepaard gaan met onbegrip, verwarring en ongemak over je bestaan en je identiteit. Focus op je buik en borst en stel je tot doel dat je al deze gevoelens los gaat laten uit elke cel van het bewuste en onbewuste deel van je lichaam.
De mensheid laat zich nog steeds misleiden en misbruiken. Focus op je lever en stel je tot doel dat je alle boosheid, woede en teleurstelling hierover laat gaan. Laat deze gevoelens transformeren in licht.
Kun je de waanzin en chaos op aarde zo langzamerhand niet meer aanzien?
Heb je verdriet en ongeloof over de toestand van jezelf en de mensheid? Het gevoel tekort te schieten? Kun je de waanzin en chaos op aarde zo langzamerhand niet meer aanzien? Hoe is het mogelijk dat we hierin verzeild zijn geraakt? Na alles wat we hebben geprobeerd en alle energie die we erin hebben gestoken, is er nog steeds geen teken van verbetering. Komt het ooit wel goed? Heb ik nog wel de kracht en het uithoudingsvermogen om dit vol te houden? Focus op je linkerheup en laat het los.
Misschien voel je je benauwd en heb je angst om te stikken in deze chaos, oude paradigma realiteit met continu en overal drukkende en lage energieën. Focus op je longen, neusbijholtes en keel en laat het los, laat het in vrijheid gaan.
Heb je de behoefte anderen de schuld geven voor wat er nu gebeurt op aarde? Distantieer je je volledig? Anderen, ja, ZIJ, hebben het gedaan. Bevrijd jezelf van die drang tot oordelen. Je kunt alleen maar iets veranderen als je zelf verantwoordelijkheid neemt voor de HELE situatie. In volle overtuiging. We zijn verbonden, EEN geheel. Op een bepaalde manier, op een bepaald niveau (tijd, dimensie) hebben wij deze realiteit samen gecocreëerd.
Stap 2 nieuwe informatie
Tijd voor Stap 2. Stel je een enorme bol pure energie voor. Daarin bevinden zich duizenden codes en symbolen. Die bevatten instructies en informatie. Hele specifieke informatie voor iedereen die deelneemt in het goddelijk plan voor een nieuwe realiteit.
Lees hier meer over het goddelijk plan
Bekijkenpingback
Deze instructies zijn precies pas voor DIT moment in de tijd. Hiermee weet je hoe je verder moet gaan.
Stel je voor dat deze set van codes vanuit de Bron jouw kant opkomt. NU bevindt het zich boven jouw fysieke locatie. Stel je voor dat het via de bovenkant van je hoofd bij je naar binnen stroomt. Je bent in staat om de codes en instructies te ontvangen want in Stap 1 heb je alle oude, overtollige, niet-afgestemde informatie verwijderd. Daardoor is er nu ruimte en plek voor de nieuwe informatie specifiek voor jou, specifiek voor dit moment in de tijd.
Ook als er een tijd van chaos en opschudding zal komen, zul je in staat zijn om je innerlijke kalmte en kracht te bewaren
Absorbeer die nieuwe informatie, instructies en gereedschappen in alle cellen van je lichaam. Het zal je fysieke en mentale staat, je psychologische structuur en je spirituele verbinding vele malen KRACHTIGER maken. De codes geven je intuïtieve mogelijkheden die je nog nooit eerder hebt gehad. Het stelt je in staat om de komende tijd te navigeren met meer helderheid. Ook als er een tijd van chaos en opschudding zal komen, zul je in staat zijn om je innerlijke kalmte en kracht te bewaren.
De nieuwe informatie en gereedschappen stellen je in staat om 'in control' te zijn. Je kunt nu vanuit een punt buiten ruimte en tijd een nieuwe 3D realiteit te creëren. Vol met compassie, vrijheid, rechtvaardigheid en liefde. Alles wat je zegt en doet ademt DAT.
De oude, stroperige, overbodige energieën en patronen die je in de weg zaten zijn vervangen door frisse, sprankelende, nieuwe stromen die volledig ten dienste staan aan jou en jouw proces.
Stap 3 uitbreiden naar de hele mensheid
Deze nieuwe codes komen niet alleen beschikbaar voor jou, je kunt ze doorgeven aan alle mensen om je heen, over de hele aarde. Verbeeld je een nieuwe 3D realiteit die gebaseerd is op deze nieuwe informatie en energie. De hele mensheid krijgt deze codes nu aangereikt voor de transformatie waar we allemaal naar verlangen.
Vanuit de ruimte zie je een massa wit en roze licht aankomen. Het komt vanuit alle richtingen naar ons toe. Het licht mengt zich met onze 3D wereld zodat de Multidimensionele Universele waarheid wordt geïntegreerd met de aardse, lineaire realiteit.
Kies ervoor en stel je tot doel dat je vanaf dit moment een nieuwe realiteit gaat creëren op basis van de nieuwe codes en gereedschappen die je zojuist hebt ontvangen. Kies dit voor jezelf en biedt het aan diegenen aan met wie je in contact komt en die er open voor staan. Zo creëer je een fantastisch ripple effect.
Keer nu terug naar je fysieke ruimte en je fysieke lichaam. Maak contact met de aarde. Voel je gegrond. Focus op je hart en open je ogen.
De perfecte Kick-off. Klaar voor een prachtig mooi Nieuwjaar. :-)
Een gelukkig 2018!
***
Via deze link kun je 1 januari a.s. meedoen met de Nieuwjaarsmeditatie 2018 van Caroline Cory.
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. Anoniet  13 januari

  LUCHT in hemel lucht in stem
  lucht in ember lucht in drup,
  LUCHT in ledig lucht in adem
  lucht in erde lucht in druk,
  LÚCHT waarin vrij’den vogels vliegen
  ende inhen vliegden vrij’den LÚCHT
  gun den mens en vervul’t geluk;
  in vrucht en rust en zucht en vlucht!

  Hey primamamaMiá!

  Kon ta ku bo? Blessyou!

  Pffffffffffffffffft, noem me kip.. haha!
  Ik tok en ik broed! Eitje erbij!?
  Ik geef wat vruchten weg!
  Begon’t toch al vorm te krijgen dan, fantastisch!
  Bedankt!
  Je moest eens weten wat je voor me hebt gedaan!
  Èèèn niet alleen mij natuurlijk!
  Èèèn niet alleen jij natuurlijk!

  Maar goed.. komt wel..:

  >T+!

  Ik leg ook even mijn zakdoekje bij jou ja?
  Maar de niemand-zeggen tijd is
  voor mij voor iedereen voorbij hoor!
  Ezel over de brug met dat gebalk!
  Want. Staat de brug nu open of dicht? Dus.
  Liever als ezel over de balk dan
  als schaap voor de dam te blijven
  terwijl de brug in welke stand dan
  toch ook altijd open én dicht staat!

  Voor de goede orde, het is en blijft jouw domein,
  dus wanneer je dit niet wilt;
  moet je zo vrij zeker zo zijn!
  Ik zal en zou het je niet kwalijk nemen!
  En geen letter minder van je lezen!
  Jij bent bij deze de semi-beslisser,
  en wanneer het se mi niet bevalt, jou dus,
  veel succes en plezier met je wisser!

  ;-)

  :D ÍÍÍ – ÁÁÁ :D

  Drem Yol Lok!!

  Eén twee drie; geen weet niet,
  niet weet geen; drie twee één..

  Sur le pont d´Avignon frère Jacque endormé,
  donc alors on une danse, dans sonnez les matines..

  @ ;r

  Recht voor ge giechel; barst niet; breekt wel?
  *(Door de spiegel..

  ‘t is beister’n meistergeteister pleister!

  Tijd,.. wie kan het nog rekken?
  Ruimte,.. wie kan het nog strekken?
  Info,.. wie kan het nog trekken?

  U wish u wood? I’m nut.. I-do’t!

  Gezond spelen met het licht;
  banaanfruitbanaanfruitbanaanfruitbanaanfruit..

  Ik kom niet uit mijn draagzak;
  Babylonia Flexia,
  lopen over grond zonder draagvlak;
  lexiconnexia..

  Bedenk goed,
  wat je met je laatste mentals doet..

  Q U!

  Cookie erbij? Of ben je vector genoeg?

  Ik w w weet het nog niet..

  Maybe I do want my ówn show..
  M.I.A. myself like E.T. and go so;
  you may si re mi Phóne home!

  Drie tot de tweede macht is vijf;
  wat is Pipi toch een lekker wijf!
  Drie maal drie is negen;
  één ieder zingt zijn eigen lied; kan ieder één niet tegen..

  Gratis logies bij Ana en Theo; geen beschuitje, uit je wel!

  Als Walt, alt Hans; ik Disnie!

  Yah’nu(‘w’)a-rí!

  Eik alles! Niks te; kom meet!

  Haha; HOWOW: Het oog wil ook wat!

  *Geeft acht!
  En doe dat ook voor mijn plezier,
  maar vooral; ‘k ben niet bang voor de slang,
  ‘k ben niet bang voor de stier, ‘k ben niet bang voor de spin,
  ‘k ben niet bang voor mijn angst en ik heb eigenlijk wel zin..
  Dus ik geef acht, als je maar niet verwacht,
  dat ik daar om de dingen doe die ik van hun veracht..
  Dus geef ik acht, tot in oneindigheid,
  omdat dat resoneert met het dát wat ik van mij begrijp.
  ‘K geef nog eens acht, twee rondjes op elkaar,
  zo is het eigenlijk te makkelijk, zo ben je zo snel klaar.
  Geef ook eens acht? Heb je echt niet meer?
  Ach, als je echt geen acht kan geven dan misschien een volgend keer?
  Geeft weer eens acht, wat een bezigblijver,
  maar och de echte acht is wel een enig cypher.
  Gééft acht, men rijdt mij niet in een Bentley,
  ik ben niet rijk van’t geld, ik pay die plenty attentie.
  Ik geef hier acht, waar ik ook blijk van geef,
  is dat ik zelf ook liever niet alleen voor mijn eiga leef.
  Nu geef ik acht weer! Voor de achtste maal acht,
  vierenzestig twee keer dubbelen is vier tot de vierde macht,
  nu dat, geef dan acht keer de helft
  en verwacht meer van het ene deel dat
  zich met anderen zelft!

  Krijg het verschil tussen nemen en geven..?..?!?

  Ver blind..

  Liever wellen dan nieten.

  Ik ben niet gek, maar ook geen lief liegtuig,
  en voor wie me niet gelooft, stap ik het uit..

  I’m not lost, I’m exploring.
  I’m not exploring, I’m traveling.
  I’m not traveling, I’m unraveling.
  I’m not unraveling, I’m inploring.
  I’m not inploring, I’m imploring:
  You ain’t lost! You just; boarding..

  Werkelijkwijt..

  Planckje erbij? Of gaat het toch al te snel?

  Brainkever kleeft aan tussen hersenscheutkreuken,
  interpréceptenboek; Sprekenderspreuken!

  Interface the mainframe; soundbite the framerate!

  Feestdagen en wat haal je je daarbij voor geest vragen?

  Wat is de meest overdragelijke tor ter wereld?
  Inderdaad, informatie genoeg..: vector,
  en je mag gewoon speaken! Echt hoor!

  Een trol is in het juiste licht,
  een mooier beeld dan welk gedicht?

  Anger management – ‘t Anagram gemenen

  Lichje erbij? Of kan je je zo ook welvinden?

  Hoe ik schild en zwaard kluister,
  de geest is mijn lichtvonker,
  ik ben niet bang voor het duister,
  z’elf fonkelt nog in het pikdonker!

  Alsjamaanstaande de dertiende maande;
  een agenda ende einde aan de december deception!
  ‘t Vaticaan waande de Juliaan Jonas die Gregoriaande;
  de vragen op mijn antwoord is altijd gaande;
  what’s the question?
  Hellbender fells senderring spelllender bells;
  Heaven’t’m heared the Word ‘Adams KA-lender’ tells!?!?

  Mechanisme van de feniks leest niks
  dan straks de hele metamultimatrix als een tv-gids..

  I get they key, I got them secret! And o have-on’s no!!
  I sure as hell heaven’t kept it to keep it!!!

  Prettig gestoord houdt zich lekker van de gekken;
  sourcerers code en ik mors het als lekken..

  Fus Dah Su!

  MoRah Ro Suleyk!!

  Zu’u Zul’u Zun: Zul’u Thu’um!!!

  Hey eppie! Mi muove!!

  Opus DEI devil DEIEIEI!!!

  KKK met liefde!

  Knuffel Kus Kroel Wondere Wereld Wezens!!

  Gelukkig 2018!!!

  • Mia  20 januari

   Bedankt voor je nieuwjaarsgedicht Anoniet. Ik wil niet zeggen dat ik alles begrijp, maar het wordt zeker gewaardeerd!

 2. Mia  7 januari

  De 2018 meditatie van Caroline Cory staat nu op Youtube. Hier kun je het terugluisteren. In de intro (die apart op Youtube staat hier) deelde Caroline haar inzicht in de ontwikkelingen van het komend jaar. Kort gezegd hebben we nu te maken met 2 paradigma’s, 2 realiteiten naast elkaar. Dat komt omdat in 2012 een fonkelnieuw aarde grid is geïnstalleerd naast de oude versie.
  De aarde grid verzorgt onze ervaring van 3D -ruimte en tijd- (vgl. matrix). Het oude exemplaar was gemanipuleerd, ‘distorted’, in de war gebracht. Er was mee geknoeid. Vandaar de problemen die we overal zien. De nieuwe aarde grid daarentegen is helemaal zuiver en in lijn met de waarheid van het Universum: eenheid, onvoorwaardelijke liefde, harmonie. Het oude aarde grid is nog niet weg, maar het zal langzamerhand z’n greep kwijtraken, aan invloed gaan verliezen.
  Sinds 2012 kunnen we iedere dag KIEZEN waar we op in willen tappen: de oude deprimerende grid die op z’n eindje loopt… of de nieuwe -met ongekende mogelijkheden, met blijdschap, met heling, met vervulling. Ik weet welke ik liever heb. Jij?

VOLG MIJ
ZOEKEN