RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Ik weet nog goed dat ik met WelvaartvoorIedereen begon en waarom ik het deed. Ik vond dat iedereen moest weten wat er mis is in onze maatschappij en wat de oorzaken zijn. Zat iedereen te slapen? Ik zou ze wakker schudden.
Droomwaard van start; maak je wereld mooier
NIEUWS, 30/04/2017
Droomwaard van start; maak je wereld mooier
A
ls de problemen eenmaal duidelijk waren, zouden we gaan zoeken naar oplossingen. We zouden ze vinden en in de praktijk gaan brengen. Iedereen zou de urgentie ervan inzien. Steeds meer mensen zouden meedoen.
We zouden ons losmaken van het corrupte grootbedrijf. We maakten ons onafhankelijk van een al even geperverteerde overheid. Het was glashelder geworden: we kunnen het zelf! Een nieuwe economie, een nieuwe wereld met geluk, gezondheid, ontplooïngsmogelijkheden en overvloed voor iedereen. WelvaartvoorIedereen!
Naarmate ik langer bezig was, kreeg ik steeds meer inzicht in waar het op vast zat. We durven het niet aan. We uiten ons ongenoegen, maar blijven nog steeds met een vragende blik naar de zogenaamde machthebbers kijken: lost u het voor ons op.
Lieve mensen, dat gaat niet gebeuren. Het hangt van ONS af. Het is zelfs de allerbelangrijkste voorwaarde voor een mooiere, harmonieuzere en gelukkiger wereld: dat we onze EIGEN KRACHT ontdekken en gaan gebruiken.
De werkelijke MACHT ligt in onszelf! In onze eigen creatiekracht
We hebben onze macht ten onrechte overgedragen aan anderen. De werkelijke MACHT ligt in onszelf! In onze eigen creatiekracht. Als we die gaan benutten, gaan we wonderen beleven.
Ieder van ons is hier gekomen met dromen en verlangens. We hebben allemaal een missie. Talenten, dingen die we goed kunnen en HEEL ERG GRAAG DOEN. Laten we dat potentieel gaan benutten. Laten we gaan doen waarom we hier op aarde zijn gekomen. Onze droom gaan leven.
Als we werk gaan maken van onze droom komen we vanzelf steeds meer los van 'het systeem'. We gaan inzien dat we het echt ZELF kunnen. Voor onszelf zorgen bedoel ik en juist òmdat we DAT doen, ook iets kunnen betekenen voor anderen. Dat wordt de transformatie naar een gelukkiger wereld waarvan we diep van binnen WETEN dat het MOGELIJK is.
We komen in een positieve flow en nemen anderen als vanzelf daarin mee
Het zal gaan blijken dat al die verschillende talenten elkaar prachtig aanvullen. We komen in een positieve flow en nemen anderen als vanzelf daarin mee. Omdat het aanstekelijk is. Steeds minder behoefte om te kijken naar wat er allemaal niet klopt om ons heen omdat onze energie zich verplaatst naar wat wel goed gaat. En zoals we allemaal weten: wat je aandacht geeft GROEIT!
Maak je wereld mooier
Maak je wereld mooier! Ik heb DROOMWAARD opgericht: een plek waar dromen kunnen groeien en bloeien, waar ze worden gekoesterd en werkelijkheid kunnen worden.
Heb je ook een droom en wil je er net als ik mee aan de slag? Je kunt op een eenvoudige manier een afspraak met me maken. Hier staat mijn agenda. Het gesprek kan live of per skype. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten.
Groetjes, Mia
***
Wil je Droomwaard liken op Facebook? Dank je wel :-)
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. JOost van Berkom  30 april

  Dag Mia ik kom net thuis van de zoveelste teleurstelling omdat ik het bijna nooit eens ben met mensen waarmee ik praat. Ik moet een manier zien te vinden wannerr menseen zeggen waar ik get niet mee eens ben ik zeg waar het op staat wat zij niet begrijpen of zienr zodat het doordringt en ikzelf blijf groeien in bewustzijn en niet mijm kracht een geestelijke vermogens wegeef zodat ik een leider wordt en de politiek in kan voor Groen Links. Direct hierna zag ik je filmpje en ik wil het oppakken .. Ik zou je graag willen bellen. Heb je morgen overdag ruimte ? Groet Joost van Berkom 0624476911 joostvanberkom@Gmail.com

  • Mia  1 mei

   Dat anderen je niet begrijpen en je niet tot hen door kan dringen kan heel teleurstellend zijn waardoor je de neiging krijgt je idealen op te geven. Fijn dat je het toch weer wilt oppakken. Je kunt een afspraak met me maken via de afsprakenmodule op Droomwaard: http://droomwaard.nl/afspraak-bij-droomwaard/ Daar kun je meteen zien wanneer ik beschikbaar ben. :-)
   Ik moet het zo doen, omdat m’n tijd kostbaar is. Ik hoop dat je begrijpt.
   Ik heb gisteren ook een besloten facebookgroep Droomwaard opgericht. Er zijn al 24 leden en de sfeer is goed. Als je je probleem daar aankaart, kunnen ik en anderen je daar helpen. Misschien kun je ook nog iets specifieker zijn?
   Ik lees meerdere dingen in je reactie (klopt dit? anders gaan mensen reageren op aannames en dat is nooit handig):
   -Bijna nooit eens met anderen
   -Moeite om te zeggen waar het op staat (voor jezelf opkomen?)
   -Moeite om tot anderen door te dringen
   -Het gevoel dat je je kracht en geestelijke vermogens weggeeft. Bedoel je het gevoel dat je wordt leeg gezogen?
   -Hoe je zelf in bewustzijn kunt blijven groeien ondanks dit soort teleurstellingen?
   -En wat bedoel je precies met een leider voor Groen Links? Afschrikwekkend voorbeeld? Waarom precies? En waarom zou dat hier aan de orde zijn?

 2. Nelleke  30 april

  Supertof, Mia!! Veel succes! Ik heb t gevoel dat hiermee van alles samen komt wat in jou leeft. Heel mooi om dat te zien :-D. Dit kan niet anders dan dat het iets goeds gaat voortbrengen!! Keep going.
  Liefs van Nelleke

  • Mia  1 mei

   Bedankt Nelleke! Ja dat hier dingen voor mij samenkomen denk/hoop/verwacht ik ook. Jij ook heel veel succes met je mooie werk :-)

VOLG MIJ
ZOEKEN