RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Een symposium waarbij je in één dag: 1) een update krijgt over de huidige economie door experts 2) een onthullend kijkje achter de schermen krijgt 3) antwoord krijgt op de vraag hoe Handjecontantje.org de toekomst ziet: de 'Monetaire Weersvoorspelling'!
HandjeContantje organiseert het monetair symposium 2 juli Maarssen
NIEUWS, 30/06/2016
Mon€tair $ymposium 2 juli Maarssen
H
oe ziet het programma van dit interessante symposium eruit? In de ochtend begint Dirk Bauwens met "De onzichtbare macht die ons regeert - hoe en wie"; vervolgens laat Pieter Stuurman in "Geld, macht en vrijheid" zien welke mechanismen hieraan ten grondslag liggen.
In de middag komen bij Anthony Migchels de EU en de monetaire politiek van de ECB aan de orde en hij legt de verbinding naar alternatieve geldsystemen. Ronald Bernard sluit de rij met zijn verhaal over de Blije B, bank in oprichting.
Het laatste deel van de dag is er gelegenheid om het panel d.m.v. vragen het vuur aan de schenen te leggen - of ze van goede tips te voorzien.
Vrijheid
Voor wie is dit symposium? Voor mensen mét en zónder geld, die echt willen weten hoe het monetaire systeem in elkaar zit en hoe ze zélf de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun - financiële - toekomst.
In het kort: voor mensen die in vrijheid willen leven.
Wat biedt deze dag jou? Je krijgt tips en trucs van insiders waarmee je je geld veilig(er), maar vooral je gemoed gerust kunt stellen. Na deze dag snap je hoe de financiële en monetaire werelden werken en wat dat voor jou betekent.
Meld je daarom nu aan: mail naar info@handjecontantje.org
Praktische informatie:
Locatie: Wilhelminakapel, Wilhelminaweg 7, 3603 CR Maarssen
Datum: Zaterdag 2 juli a.s.
Tijdstip: van 10.00 tot 17.00 uur, met een inloop vanaf 9.30 uur
Deelnamekosten: €25,- incl. koffie, thee en water.
Betaling: contant, ter plekke.
Meer info: handjecontantje.org voor het programma en overige info.
Ingezonden bericht via Stichting Handjecontantje.org: Kees van de Water en Miranda Slob
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

  1. Terry  30 juni

    Ik lees: “Voor mensen mét en zónder geld”. Vervolgens zijn de deelnamekosten €25,-… (???)
    Kunnen mensen nu wel of niet zónder geld deelnemen?

    • Mia  30 juni

      Hoi Terry, hier is antwoord van de organisatie: “We geven tips voor mensen met en zonder geld. Toegang is in principe 25 euro, als dat problemen geeft kunnen mensen contact opnemen met Miranda of Kees van https://handjecontantje.org/ via info@handjecontantje.org“.

VOLG MIJ
ZOEKEN