RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Wil je af van je zorgen, angsten en ergernissen? Dan is ho'oponopono een hele mooie, simpele en effectieve methode. Maar ben je te moe, te sceptisch of te down om hier actief mee aan de slag te gaan? Probeer dan deze video. Je hoeft alleen maar te kijken ;-)
Onbewuste rebelse krachten, weg ermee
VIDEO, 04/04/2016
Ihaleakala Hew Len, Our Cleaning Video at Zero-Wise.com
P
roblemen op ons pad zijn niets anders dan zich steeds opnieuw afspelende herinneringen uit ons onderbewustzijn. Belemmerende patronen en overtuigingen die we ooit hebben opgelopen, als een virus. Het zijn de rebellen van onze ziel. Ze staan een gelukkig leven in de weg.
Shakespeare schreef: "Arme ziel, middelpunt van mijn zondig bestaan. [Slaaf van] deze rebelse krachten die je insluiten..." (Sonnet 146).
Moderne ho'oponopono
Angst, schuld, verdriet, oordeel, wrok, boosheid, wanhoop, onzekerheid, verwarring, bezorgdheid... Wat kun je eraan doen? Dr. Ihaleakala Hew Len die de moderne ho'oponopono verspreidt laat zien dat het eigenlijk simpel is. We moeten onszelf reinigen van de onbewuste herinneringen die ons dwars zitten.
Vier simpele zinnen zijn voldoende: "Ik hou van je, het spijt me, vergeef me alsjeblieft, dankjewel." Blijf deze zinnen herhalen bij alle problemen die zich voordoen. Zo beweeg je terug naar de nulstaat, waar geen beperkingen zijn: zero limits. Dan staat niets meer in de weg en kunnen liefde en inspiratie je vervullen. Zodat je je leven kunt leiden zoals het bedoeld is.
Cleaning Video
In de video zie je dat 'ik hou van je' en 'dankjewel' de rebelse krachten in liefde en dankbaarheid omarmen en bevrijden. Om ze terug te brengen naar niets, waardoor ze naar huis gaan.
"I love you" and "Thank you" embrace 'rebel powers' in love and gratitude, releasing them back to nothing, bringing them home.
De 5 minuten video is een prachtig begin. Wil je meer en nog beter resultaat? Start dan vandaag nog actief met ho'oponopono. Om de onbewuste beerput eens goed uit te mesten. Ho'oponopono: De eenvoudigste en effectiefste schoonmaakactie ooit!
Meer
Lees Joe Vitale en dr. Ihaleakala Hew Len, Zero limits, Een Hawaïaanse methode voor overvloed, gezondheid, innerlijke rust, vrede en meer
Joe Vitale en dr. Ihaleakala Hew Len, Zero limits, Een Hawaïaanse methode voor overvloed, gezondheid, innerlijke rust, vrede en meer
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN