RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Voor iedereen die zich boos maakt op de politiek, de bankiers en de illuminatie is dit een heel mooi bericht. In een filmpje opgenomen in de auto -'s morgens vroeg na het werk- moedigt Nick Xeldnom ons aan om uit de slachtofferrol te stappen. We zijn veel machtiger dan we denken.
Voor iedereen die zich boos maakt op de elite
VIDEO, 17/02/2016
126/365 Watching   Foto: martinak15, via Flickr CC BY 2.0
H
et aller-, allerbelangrijkste is je bewust te zijn van wat zich in jezelf afspeelt, zegt Nick na een paar minuten in zijn video op Facebook. We zijn in essentie pure, spirituele wezens met een enorme vrijheid, potentie en kracht tot schepping.
Een belangrijk advies dat hij geeft is: 'ga naar binnen, in jezelf'. Sluit je even af voor alle verhalen, de chemtrails, de elite, de Rothschilds, de overheden, de vaccinaties, de ziektes, de virussen, alle shit die je om je heen ziet, de media, je mobieltje, Facebook, al je zorgen, alles wat zich in je hoofd afspeelt en waar je dagelijks mee bezig bent.
Wij zijn scheppers. Als we de informatie die van buitenaf continu naar ons hoofd wordt gegooid altijd maar toelaten, wordt onze aandacht daarop gericht en geven we het meer kracht. Dat is een afleiding.
Veel mensen identificeren zich met hun ik en hun gedachten. Bijv: ik ben Nick, ik ben 26 jaar, ik werk in een staalfabriek, ik ben een zeker of onzeker persoon. Dit zijn allemaal regels, programmerende gedachten. Maar wij zijn geen samenvatting van regels. We zijn niet onze gedachten.
"Ga naar binnen, in jezelf. Sluit je even af voor alle informatie van buitenaf"
We zijn een levend wezen dat in een lichaam zit. Misschien voel je je gevangen want je ervaart het als een beperkend lichaam. Maar dit kan veranderen. Naast dit lichaam zijn er veel bewustzijnsvelden.
Word je bewust van wat je de hele dag denkt en wat je zegt over anderen. We worden continu afgeleid om naar de buitenwereld te gaan, we worden getrokken naar de omgeving en alle indrukken en energieën om ons heen. Er is zoveel informatie- en energievervuiling. Mensen die boos zijn, mensen die hun geloofsovertuigingen de wereld ingooien. We pikken die emoties van elkaar op.
Heb je controle over je eigen geest? Heb je gesprekken met jezelf of krijg je continu suggesties naar je hoofd? Heel veel mensen denken dagelijks op de automatische piloot. Ze gaan mee in alle energieën, alles wat ze opvangen. Ze nemen het over, kopiëren het, gooien het weer de wereld in.
Deze mist domineert hun geest. Maar wat alle wijze en verlichte spirituele mensen die op deze planeet hebben geleefd altijd wilden vertellen, is dat je zen moet worden, tot rust moet komen in jezelf.
Sluit je even af voor de wereld, voor alle informatie die je wordt wijsgemaakt en verteld. Alles. En sta even open voor dit bericht. Jij bent in essentie een spiritueel goddelijk wezen dat de potentie heeft om te scheppen. Die scheppingskracht komt voort uit liefde, empathie voor je medemens, zorg voor jezelf, liefde voor jezelf, gelukkig zijn. Je bent gelukkig, in essentie. Alles zit in je. Het hele universum ben jij. Gelukkig wordt je niet, gelukkig was je niet. Je moet gelukkig zijn, het belichamen.
"Je bent in essentie een spiritueel goddelijk wezen dat de potentie heeft om te scheppen"
Vaak voelen we ons helemaal niet goed. Maar een belangrijke oorzaak is dat we continu bezig zijn met alle narigheid rondom ons. De grootste kracht van de mens zit erin om je helemaal af te sluiten en een hele nieuwe droom en hele nieuwe informatie de wereld in te helpen en te realiseren.
Wat als wij de misstanden rondom ons helemaal geen aandacht meer geven...? Laat ze maar chemtrails sprayen. Laten we ons niet langer bang laten maken, want waar zijn we nou eigenlijk bang voor?
Als we schepper zijn en goddelijk zijn, zijn we onsterfelijk en eeuwig. Ga daarvan uit.
Angst is gewoon een schepping van ons, een creatie. Angst is niet wie je bent. Je bent niet werkelijk bang. Het is je ego die bang is. We identificeren onszelf met onze gedachten en met ons ego.
Angst is een beperkende gedachte. Uiteindelijk is alles gelinkt aan angst voor de dood. Maar wij kunnen helemaal niet dood. Ja, ons lichaam wel. Dat kan pijn en leed ervaren. Maar ga door die pijn heen.
Je gedachtekracht bepaalt je gevoelsleven en je vibratie. Als je de hele tijd in een staat zit van je rot voelen dan loop je energetisch helemaal leeg.
Belangrijk is dat je weer controle krijgt over je geest door rust te brengen in je hoofd. Dat begint vaak met acceptatie van wat is.
Als je je onrustig voelt, zou er een lichtje bij jezelf moeten gaan branden: hé, ik ben onrustig, hé ik ben boos, hé, ik ben kwaad. Daarna zou je kunnen denken: waarom zou ik? Ik verdien het niet om kwaad te zijn. Wat schiet ik ermee op? We kunnen wel kwaad zijn, maar we kunnen geen controle over andere mensen uitoefenen.
De angst en de narigheid die continu op ons afkomt, moeten we doorbreken. Werk aan jezelf. Kom tot rust. Wees een liefdevol empathisch mens. Als je boos bent, begrijp dan waarom je boos bent. Je denkt dat de elite je van alles aandoet. Maar dat is allemaal verbonden met angst. Je gaat ervan uit dat andere mensen invloed hebben op jouw leven. Maar andere mensen hebben helemaal geen macht over je. Als krachtige, spirituele mensen kunnen en moeten we de macht in onze eigen handen nemen.
"Wat als wij de misstanden rondom ons helemaal geen aandacht meer geven...?"
We zouden bekrachtigd moeten worden, - samen. Dat we allemaal denken: f*ck de elite, f*ck de politiek. Laat ze maar. Want we zijn prachtige wezens. We zitten nu in een dimensie met een lage vibratie waarin alles heel traag gaat. We denken in lineaire tijd. We leven met beperkingen. En we zitten allemaal alleen te tobben. Maar er is zoveel meer mogelijk.
We kunnen elkaar ondersteunen op het pad van ontwaken door met elkaar in gesprek te gaan over deze dingen. Nick staat open voor contact en vragen. Deze website ook. Stuur gerust een mail of reageer hieronder. Waar zit je mee, wat houdt jouw geluk tegen? Heb je zorgen? Wat gaat er in je om, in je hart, in je gevoelsleven?
We hoeven de buitenwereld niet te veranderen. We moeten onszelf veranderen. 'Een betere wereld begint bij jezelf', wordt vaak gezegd. En dat is echt zo. Je hoeft geen goede daden te doen, al is dat ook leuk. Maar het beste is dat je aan jezelf gaat werken zodat je je eigen potentie kunt verwezenlijken. De weg uit de narigheid is een persoonlijke weg, jouw weg.
Bron: Nick Xeldnom, Facebookvideo 30 januari 2016
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. Anita  2 maart

  Een heel mooi inzicht mia, zo denken wij er ook over.

 2. bert [maathuis]  28 februari

  Een mooi en waardig verhaal, Nick!
  “De weg uit de narigheid is een persoonlijke weg, jouw weg.” “Alles zit in je. Het hele universum ben jij.”
  Dat geldt voor mij, Nick. Geldt dat ook voor “de ander” (die immers “in mij zit”)?
  Ik kan zelf trachten uit de narigheid te komen. Maar dan lopen er nog velen om mij heen, die niet bezig zijn met uit de narigheid te komen. Dat te beseffen, doet [nog steeds] pijn.
  We zijn allen tesamen toch één groot Zelf? In welke mate is dit grote Zelf [tot op heden] uiteen gevallen?

  • Mia  28 februari

   Op een dieper niveau zijn we Een, maar op dit aardse niveau zijn we aparte individuen die allemaal een eigen weg bewandelen. We zijn hier zogezegd ‘uiteen gevallen’. Of anderen al of niet bezig zijn met ‘uit de narigheid komen’, kunnen we niet weten. Daarvoor hebben we niet voldoende inzicht in de ander. Zijn gedrag interpreteren wij als ‘zus of zo’. Maar is dat waarheid? Beter is het om geen oordeel te hebben, want daarmee werp je blokkades voor jezelf op. De energie kan niet meer lekker stromen
   Ga naar binnen. Concentreer je op je zelf en je eigen scheppingskracht. Dit is niet ‘egoïstisch’. De anderen hebben er voordeel bij. Ze kunnen door jou geïnspireerd worden. Daarnaast: door onze blokkades en angsten te overwinnen en voor liefde te kiezen maken we het voor onze medemens makkelijker dat ook te doen. Als we anderen accepteren, vergeven en vrijheid gunnen, valt er als het ware een last van hen af. Daar wordt de wereld een stukje mooier van.

 3. Anita  23 februari

  Helemaal met je eens Nick , mijn hoop is dan ook dat steeds meer mensen dit gaan inzien.
  Anita & Ad

 4. Ton  18 februari

  Sterk artikel geïnspireerd door een sterke video. Dank je wel.

VOLG MIJ
ZOEKEN