RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Je wakkere medemensen kun je online gemakkelijk vinden. Via het internet wisselen we regelmatig kennis en ideeën uit. Maar het is ook weleens leuk om elkaar in het echt te ontmoeten en gezamenlijk te brainstormen over oplossingen en ook activiteiten te gaan ontwikkelen. Grijp je kans op 30 januari a.s. Handje Contantje organiseert dan de eerste Bewust Wakker Bijeenkomst.
Bewust Wakker Bijeenkomst: informatie, inspiratie en actie
NIEUWS, 18/01/2016
126/365 Watching   Foto: martinak15, via Flickr CC BY 2.0
H
andje Contantje is een stichting die zich inzet voor behoud van contant geld. Elke 3e zaterdag van de maand wordt een pinloze zaterdag georganiseerd. Een heel goed initiatief voor het verdedigen van onze vrijheid en privacy.
Maar Handje Contantje heeft nog meer idealen, nl. co-creëren, samenwerken. We hebben de intentie dat dit initiatief uitmondt in een volksbeweging: grote groepen mensen die wakker worden en opstaan; het kwaad in de ogen kijken en er licht op schijnen. Wat gebeurt er wanneer je op iets donkers licht schijnt? Dan houdt het op te bestaan.
Als we samen optrekken, kunnen we veel bereiken. Om hier concreet aan te gaan werken, wordt een Bewust Wakker Bijeenkomst georganiseerd op zaterdag 30 januari a.s. in Maarssen.
[Update: op zaterdag 5 maart a.s. BewustWakker bijeenkomst II in Maarssen]
Het lijkt erop dat het in de wereld waarin we leven niet meer gaat om liefde en vertrouwen, maar om angst en controle; macht en geld. Meer en meer mensen worden zich hiervan bewust en raken hierdoor gefrustreerd. Dit laatste zorgt ervoor dat mensen laag in hun energie komen waardoor ze juist precies dát in de wereld en in hun leven laten gebeuren wat ze niet willen.
Wij willen een community van bewust wakkere mensen creëren; mensen die in staat zijn om zodanig van zichzelf te houden dat ze gezamenlijk op gaan staan voor een vrije, gezonde en harmonieuze wereld. En dit bewerkstelligen door middel van integere communicatie met zichzelf, de medemens en de buitenwereld.
Daarom organiseert Handjecontantje.org de BewustWakker bijeenkomst: over het behoud van contant geld, privacy en vrijheid. Het verdwijnen van contant geld is schijnbaar maar een speld in de hooiberg. Wezenlijk verdwijnt met het contant geld onze vrijheid. Over die samenhang tussen contant geld en vrijheid gaan we het deze dag uitgebreid hebben.
Op de BewustWakker bijeenkomst komen we samen om elkaar te inspireren, informeren en in de actie te komen. We hebben de intentie om (op) deze dag te creëren vanuit het bewustzijn en de houding dat we het SAMEN te DOEN hebben, met als belangrijke voorwaarde INTEGRITEIT in de communicatie: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Doel van deze dag is een community realiseren waarin we gezamenlijk- activiteiten gaan ontwikkelen, plannen en uitvoeren.
We brengen in kaart wat er nodig is, welke expertise er is en wat we vervolgens samen kunnen doen om de verandering die dringend nodig is, te bewerkstelligen. Daarvoor hebben we wakkere mensen nodig die willen doen. Samen Doen.
Hier lees je de praktische gegevens (tijd, plaats, etc.)
Het programma kun je hier lezen.
Update: op zaterdag 5 maart a.s. BewustWakker bijeenkomst II in Maarssen
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

  1. Indigo  26 januari

    “Handje Contantje is een stichting die zich inzet voor behoud van contant geld.”
    Yeah, right! Is dit niet een vorm van het financiële “Stockholm Syndrome” volhouden wat we ons allemaal hebben laten aanpraten in het verleden?

    Volgens mij krijg je juist vrij-heid als je alles wat nog enig sinds te maken heeft met het “Rothschild-Centrale-banken-kartel-beheerde-en-gecontrolerde (fiat)-geld” compleet loslaat en ZELF eens na gaat denken over een non-corruptable waarde-uitwisselings-systeem, dat je als gebruiker zelf (letterlijk)in de hand gaat hebben en houden.

    Maar ja, daarvoor moet je zelf eerst wakker-worden uit je Rothschild money trance ;-)

VOLG MIJ
ZOEKEN