RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Een vriend van mij is ziek. Ontelbare onderzoeken heeft hij gehad, tientallen artsen gezien. Niemand kon hem vertellen wat hij mankeerde. Tot er met bioresonantie gekeken werd, toen was de oorzaak ineens duidelijk: een gemene bacterie.
Biofysische geneeskunde, hocus pocus of geneeskunde van de toekomst?
BLOG, 02/08/2015
bioresonantie
O
nderzoek met bioresonantie-apparatuur zoals in de biofysische geneeskunde gebruikelijk is, ziet er heel vreemd uit. De therapeut gaat met een instrument dat aan een apparaat verbonden is langs allerlei buisjes. In haar andere hand houdt ze een staafje tussen de patiënt en het meetapparaat. Als het staafje uitslaat is er iets niet pluis.
Eenmaal thuis sloeg de twijfel toe. Klopt de diagnose wel? Dan moet de bacterie toch ook in het bloed aantoonbaar zijn? En de behandeling? Die gaat met hetzelfde mysterieuze apparaat. Zal ik daar echt van opknappen? Onvoorstelbaar.
Biofysische geneeskunde
Honderden artsen en natuurgeneeskundig therapeuten werken met bioresonantie-apparatuur. Als biofysische geneeskunde grote onzin was en geen effect zou hebben, zouden ze dat toch niet doen? Hoe werkt deze alternatieve geneeswijze eigenlijk?
De reguliere geneeskunde gaat ervan uit dat het moleculaire niveau de basis is van ons lichaam en dus ook van ziekte en gezondheid. Het uitgangspunt van de biofysische geneeskunde is dat het lichaam beschikt over een elektromagnetisch (biofysisch) regulatie systeem dat in hiërarchie boven het moleculaire regulatie niveau uitgaat.
Fysiologische processen van het lichaam worden uiteindelijk gestuurd en gereguleerd door elektromagnetische signalen.
N. Westerman, Biofysische geneeskunde (2006), p.9
Voor de biofysische diagnostiek en ook voor de therapie wordt hier contact mee gemaakt via de zogenaamde bioresonantie-apparatuur, zoals bijvoorbeeld de 'Bicom'.
Materie is verdichte energie
Mensen bestaan net als dieren en planten uit levende materie. Deze materie is een vaste substantie die kan worden vastgepakt, gemeten en gewogen.
Maar zo’n 100 jaar geleden ontdekten natuurwetenschappers aan de hand van de quantum-theorie dat materie uiteindelijk niets anders is dan verdichte energie.
WvI, Het Veld van alle mogelijkheden
Bekijkenpingback

WvI, Het revolutionaire van de kwantumfysica
Bekijkenpingback

De fysicus Max Planck (1858-1947) zei: “… Zo zeg ik u na mijn onderzoek van het atoom dit: Er bestaat geen materie op zich. Alle materie ontstaat en bestaat alleen bij gratie van een kracht die de atoomdeeltjes in trilling brengt en ze voor het minuscule zonnestelsel van het atoom bij elkaar houdt. Materie op zich bestaat niet, er bestaat louter levende, onzichtbare, onsterfelijke geest als oergrond van de materie…”
Albert Einstein (1879-1955) verklaarde: “Wij kunnen materie daarom beschouwen als het domein van de ruimte, omdat het veld extreem dicht is….. in deze nieuwe fysica is geen plaats voor beide, voor veld en materie, want het veld is de enige realiteit.”
Beide citaten uit: R.D. Will, Bioresonantie-therapie (2003), p. 13/14
Dat materie in werkelijkheid verdichte energie is, heeft nogal wat consequenties voor de geneeskunde. Het maakt een nieuwe manier van genezen mogelijk. Het huidige model loopt hopeloos vast. De zorgkosten zijn torenhoog en we worden ondertussen alleen maar zieker. Hoeveel mensen kampen niet met chronische klachten waar de reguliere geneeskunde weinig aan kan doen? De medicijnen die worden voorgeschreven hebben vaak zoveel bijwerkingen dat mensen niet opknappen, maar zich juist nog beroerder gaan voelen.
Geneeskunde van de toekomst
Door te onderzoeken wat het betekent dat aan het menselijk lichaam een energetisch veld ten grondslag ligt, kunnen we een nieuwe weg inslaan. Bioresonantie-specialist R.D. Will zegt het in zijn boek Bioresonantie-Therapie (2003) zo: De nieuwe geneeskunde (…) houdt rekening met het feit dat het menselijke lichaam energie-materie is die door energie wordt bezield en door informatie wordt gestuurd en geregeld. Alle functies ervan –van de stofwisseling tot en met het in standhouden van de verschillende lichamelijke ‘huishoudingen’ zoals de elektrolyt-huishouding, de waterhuishouding, de zuur-base-huishouding- verlopen weliswaar materieel, maar worden door informatie gestuurd en geregeld.
R.D. Will, Bioresonantie-therapie (2003), p.14
De geneeskunde van de toekomst zou zich niet uitsluitend op materie, maar ook op energie en informatie moeten richten. Dit is precies wat de biofysische geneeskunde doet. In dat opzicht is ze ook verwant met aloude geneeswijzen als acupunctuur en homeopathie.
N. Westerman, Biofysische geneeskunde (2006), p.18-33 "Homeopathie en acupunctuur kunnen (ook) worden beschouwd als elektromagnetische geneeskunde." (achterflap)
Er zijn al onvoorstelbaar veel ontdekkingen gedaan en de apparatuur wordt steeds geavanceerder.
Therapeuten en artsen die in dit veld werken, doen er alles aan om bruggen te slaan naar het reguliere circuit, maar er is nog veel weerstand te overwinnen.
Ondertussen vinden steeds meer patiënten hun weg naar praktijken van biofysisch geneeskundigen met prachtige resultaten. Kijk bijvoorbeeld naar het verhaal van Gerlinda.
Bronnen:
R.D. Will, Bioresonantie-therapie (2003)
N. Westerman, Biofysische geneeskunde (2006)
MeCeBi, Medisch Centrum voor Biofysische Geneeskunde
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

 1. Indigo  5 augustus

  Deze tak van sport in nog maar het topje van de ijsberg wat al decennia lang door “Big Pharma” word bevochten, onderdrukt, bewust belachelijk gemaakt wordt richting een – op geneeskundig gebied – zeer dom gehouden en onwetend publiek dat al eeuwenlang gehersenspoeld is dat “de dokter en de rest van het circuit” de ENIGE bronnen zijn van geneeskundige kennis. Yeah right ;-)

  Al in de jaren 1970 was er een Fransman, genaamd Andre Priore, die op basis van dezelfde principes, op cellulair niveau meerdere vormen van KANKER volledig wist te genezen (Lees er hier meer over : http://www.cheniere.org/books/excalibur/priore_machine.htm_ met zijn Priorie Machine op geheel “bio-resonantie / electromagnetische wijze”).

  Echter omdat dit “Big Pharma” (en haar duistere genocide /depopulatie agenda) niet uitkwam (want KANKER is en blijft volks-doods-oorzaak #1), is dit nieuws wereld-kundig gemaakt en worden de resultaten massaal onderdrukt.

  Daarnaast zijn er nog vele malen mooiere – en veel meer efficiëntere genees-wijzen, maar die gaan de pet van de gemiddelde Hollander toch ver te boven, dus daar wijd ik verder niet over uit hier ;-)

 2. Richard11  2 augustus

  Ik keek even de video over de ziekte van Lyme. Dit is typisch weer een ziekte waar het begrijpen van de oorzaak ertoe leidt dat grote geldstromen die verdient worden aan vergiftigings processen in gevaar komen. Wellicht dat het ook hier weer gewoon ultrafijnstof is van benzine en kerosine is, maar door er tekenbeten bij te halen wordt er weer flink verwarring gezaaid. Verwarring is nodig om controverse te genereren, waardoor de echte oorzaak voor altijd buiten beeld kan worden gehouden. Overigens heb ik ervaring met bioresonantie. Als de gemeten freqentie in tegenfase bij mij werd toegediend dan werd ik tijdelijk beter. Maar dat effect duurde altijd maar erg kort. Mijn conclusie was dat als de vergiftiging niet te groot is kan dat werken om het lichaam zelf weer het genezingsproces over te laten nemen.

VOLG MIJ
ZOEKEN