RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Dat een samenleving op slot zou moeten als gevolg van een virus is absurd. Mensen met een slecht werkend immuunsysteem kun je tijdelijk afzonderen terwijl je tegelijkertijd hun immuunsysteem gaat ondersteunen met vitamines zoals A, D en C. Alle gezonde mensen kunnen gewoon naar buiten en de economie draaiende houden.
Dr. Shiva: Je hoeft niet iedereen op te sluiten voor een virus
VIDEO, 22/04/2020
Dr Shiva Ayyadurai discusses Dr.Fauci, Birx, Clintons, Bill Gates, W.H.O.
D
e Indiaas-Amerikaanse topwetenschapper, ingenieur en ondernemer dr Shiva Ayyadurai stelt dat het moeilijk is voor politici om op een goede manier om te gaan met de Corona crisis omdat ze onjuist worden voorgelicht door hun medisch adviseurs.
De president van de VS Donald Trump heeft bijvoorbeeld als een van zijn raadgevers dr. Anthony Fauci. Fauci staat al tientallen jaren politici bij in medische zaken en hij is bij uitstek een representant van de huidige medische gevestigde orde.
Die gevestigde medische orde gaat uit van een ongelukkige leugen met betrekking tot het immuunsysteem en komt dan ook met een leugenachtige oplossing voor het Corona virus en infectieziekten in het algemeen. Er is geen aandacht voor het echte probleem namelijk een disfunctioneel en verzwakt immuunsysteem dat te sterk reageert en dàt is wat schade aan het lichaam veroorzaakt. Fauci praat hier niet over omdat deze waarheid zou leiden tot een oplossing die niks te maken heeft met het invoeren van verplichte vaccinaties en het op slot gooien van een samenleving.
Het echte probleem is een disfunctioneel en verzwakt immuunsysteem
De meeste dokters willen hun beroep uitoefenen omdat ze mensen willen helpen met hun gezondheid. Maar helaas is de opleiding tot arts in feite een farmacie-opleiding waarbij studenten worden getraind in het als-dit-dan-dat model en het 'dat' is meestal een farmaceutisch medicijn of een brute medische ingreep. De huidige medisch adviseurs van Trump zoals Anthony Fauci en Deborah Brix staan aan de top van deze zogenaamde 'medische orde'. Ze zijn door en door verweven met het door de farmaceutische industrie bepaalde model van medisch onderwijs en medische oplossingen voor gezondheidsproblemen.
De oplossingen die hier worden gepromoot volgen het schema van een virus of bacterie als oorzaak naar een vaccinatie of farmaceutisch medicijn als remedie. Waar de farmaceutische industrie HEEL VEEL geld aan verdient.
Fauci heeft zijn hele carrière gebouwd op de leugen dat virussen de oorzaak van ziektes zijn in plaats van een onderdrukt immuunsysteem. Als je immuunsysteem is onderdrukt kun je overreageren op van alles wat van buitenaf je lichaam binnenkomt.
De opleiding tot arts is in feite een farmacie-opleiding
Corona slachtoffers die zo ziek zijn dat ze naar het ziekenhuis moeten, worden onmiddellijk aan de beademing gelegd. Maar het beademingsapparaat kan in feite schade toe brengen aan de longen omdat de longblaasjes van deze patiënten vol met vocht zijn gelopen als gevolg van een overactief immuunsysteem. 80 à 90% van de patiënten die aan de beademing is gelegd overleeft het niet. Er is een veel betere behandeling voor deze patiënten voorhanden, namelijk intraveneus vitamine C in hoge dosering
Eerste resultaten vitamine C-therapie bij coronapatiënten op ic gunstig
Bekijkenpingback
. Maar daar wordt niet eens over gedacht.
Dat de hele samenleving op slot zou moeten als gevolg van een virus is absurd. Je hoeft niet iedereen op te sluiten. Mensen met een slecht werkend immuunsysteem kun je beschermen terwijl je tegelijkertijd hun immuunsysteem gaat ondersteunen met vitamines zoals A, D en C. Iedereen die gezond is kan gewoon aan het werk om de economie draaiende te houden. En natuurlijk kan ook deze groep zijn immuunsysteem optimaliseren o.a. met de genoemde vitamines.
Wat we nu aan het doen zijn is een ramp voor de gezondheid: mensen sociaal isoleren en binnen houden. Uit onderzoek blijkt dat als je mensen isoleert je ze meer vatbaar maakt voor ziektes door de stress die het oplevert. Het verplicht binnenshuis zijn heeft als gevolg dat we veel minder de zon zien en dus geen vitamine D aanmaken. Terwijl vitamine D ons immuunsysteem ondersteunt. Dus met het huidige beleid schaadt je mensen in plaats van ze te beschermen.
Als we echt het belang van de volksgezondheid op het oog hebben moeten we het immuunsysteem stimuleren
Als we echt het belang van de volksgezondheid op het oog hebben moeten we het immuunsysteem stimuleren. Maar dat is iets waar je Fauci en de andere medische adviseurs niet of nauwelijks over hoort. Integendeel: ze benoemen nooit ongezond voedsel, vervuild water en vervuilde lucht als een belangrijke hinderpaal voor gezondheid. Als mensen daar dan ziek van worden is de medische oplossing om het te voorkomen: (verplichte) vaccinaties.
Stel je maar voor dat we een jaar verder zijn. Dan vragen ze als je je rijbewijs gaat verlengen om je vaccinatie kaart. Fauci en zijn collega's praten daar al over. We gaan richting een politiestaat. Controle over het individu. Het is een gevaarlijke tijd. Maar het is ook een kans om terug te gaan naar onze oorsprong: we zijn als vrije mensen geboren. Dat betekent dat we naar waarheid luisteren en niet naar leugens. Dat we terugpakken wat van origine van ons is: onze waarheid, vrijheid en gezondheid. Fauci heeft hier helemaal niks mee. Hij dient zijn 'bazen': Bill Gates, Mark Zuckerberg, de Clintons, de CDC, de WHO.
Wat we voor onze ogen zien gebeuren is een import van het Chinese overheidsmodel. Top-down controleren de machthebbers de laatste oase van onze vrijheid namelijk ons lichaam.
Van scheurbuik dacht men eerst ook dat een virus het veroorzaakte
Om de echte oplossing voor Corona en voor elk zogenaamd pathogeen te vinden moeten we begrijpen dat de medische gevestigde orde z'n hele bestaan gebouwd heeft op de aanname dat virussen of bacteriën de schuldigen zijn. Bijvoorbeeld scheurbeuk. Daarvan dachten mensen eerst ook dat een virus het veroorzaakte. Het bleek vitamine C deficiëntie te zijn. Bij de ziekte pellagra hetzelfde verhaal: men wees naar een virus of bacterie. Maar uiteindelijk bleek vitamine B3 tekort de oorzaak.
De virus- en bacteriejagers creëren angst maar als je de juiste kennis hebt dan zal je niet zo snel in paniek raken. Het immuunsysteem is behoorlijk sterk! We zijn een wandelend ecosysteem van miljarden bacteriën en virussen. Er zijn overal virussen. Een sterk immuunsysteem kan hier heel goed mee omgaan. Een verzwakt immuunsysteem is het probleem.
Dus de vraag waar het allemaal om draait is hoe je het immuunsysteem in optimale conditie krijgt en houdt. Vitamine D is echt heel belangrijk. En de andere vitamines zoals A en C die in veel groenten en fruit zitten. Dit beschermt de cellen. Fauci, Brix en collega's hebben het hier niet over. Zij promoten helaas de V van vaccinaties in plaats van de V van vitamines.
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN