RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Als je nieren niet goed werken kan je lichaam z'n afvalproducten niet kwijt. Dit is de oorzaak van de meeste ziekten, alles van acne tot artritis. Verstopte lymfe wordt zuur en dat veroorzaakt pijn en ontsteking. Zuren tasten je organen aan. Dat wil je allemaal voorkomen. Hoe krijg je je nieren weer aan de gang?
Hoe krijg je je nieren weer aan de gang?
VIDEO, 10/10/2019
KIDNEY FILTRATION - IMPORTANT! Public Domain Video
O
ns lichaam heeft een rioleringsstelsel om de afvalproducten van onze biljoenen lichaamscellen te verwerken: het lymfesysteem. Het lymfesysteem transporteert cellulair afval naar de nieren waar het wordt gefilterd en vervolgens wordt geëlimineerd.
Als je nieren verstopt zijn gaat je rioolstelsel en dus de afvalverwerking van je lichaam achteruit - zo simpel is het. Dit is de oorzaak van de meeste zogenaamde ziekten, alles van acne tot artritis. Verstopte lymfe wordt zuur en dat veroorzaakt pijn en ontsteking. Zuren tasten gewrichten, botten, huid, slagaders, organen, enz. aan. Giftige lymfe is ook een broedplaats voor parasieten, virussen en schimmels. Daarom is nierfiltratie zo belangrijk.
Hier volgt een eenvoudige test om te zien of je nieren filteren. Drink plm. 3 uur voor het slapen gaan niet. Plas 's ochtends na het opstaan in een glazen pot. Als er wolkjes in de urine drijven filteren je nieren de lymfe. Als de urine helemaal helder is gebeurt dat niet, dan is er werk aan de winkel. Hoe krijg je je nieren weer aan de gang? Hoe pak je dat aan?
Voeding
Het eerste wat je kunt doen, is zoveel mogelijk overschakelen op rauwe voeding van groenten en vooral fruit. Eet het of maak er sap van, dat kan allebei. Zuivel, granen en vlees zijn niet bevorderlijk voor nierfiltratie, ze ondermijnen de nierfunctie en veroorzaken zo stagnatie van de lymfe en daarmee verzuring en ontstekingen overal in het lichaam. Vermijd deze voedingsmiddelen zoveel als mogelijk is. Eet vooral veel rauw fruit. Fruit brengt de lymfe in beweging en maakt de nieren schoon waardoor de filtratie weer op gang komt.
Zure vruchten zijn de meest reinigende. Hieronder vallen limoenen, sinaasappels, grapefruit, ananas, aardbeien, mandarijnen, veenbessen en tomaten. Sub-zure vruchten zijn de op een na beste: appels, bramen, bosbessen, meloen, kersen, druiven, mango's, nectarines, perziken, peren, pruimen, frambozen en watermeloen.
Voor extra sterke werking probeer een 100% druiven- of watermeloendieet voor een paar dagen. Citroensap kan snel een hardnekkige stagnatie van de nierwerking weer op gang brengen. Je kunt ook een paar dagen bietensap proberen maar dat is zeer krachtig, dus je kunt het in eerste instantie ook mengen met andere sappen. Mocht je nierpijn of andere klachten krijgen, stop dan onmiddellijk en neem even gas terug.
Kruiden
Kruiden kunnen goed helpen om de nierfiltratie weer op gang te brengen. Peterselie, ginseng, paardenbloem, maïszijde, Saw Palmetto bessen en jeneverbessen zijn geweldig voor het reinigen van de nieren. Brandnetelthee is een goed dagelijks tonicum.
De Amerikaanse natuurgeneeskundige en detox specialist Dr. Robert Morse heeft een aantal kruidenformules die je kunt gebruiken als je geen resultaten krijgt. Bijvoorbeeld Nieren en blaas I, Nieren en blaas II en Lymfatisch systeem I. Kijk wat voor jou werkt. In Europa kun je deze formules bestellen bij Herbsfordetox.com
Bewegen
Omdat het lymfesysteem geen eigen pomp heeft zoals het bloedsysteem (hart en longen) beweegt het alleen mee wanneer spieren samentrekken of als deze fysiek worden bewogen. Lichte oefeningen zoals wandelen, fietsen, diep ademhalen en yoga kunnen helpen lymfe naar de nieren te verplaatsen. Train niet hard en ga niet trampoline springen als je niet filtert. Afwisselend heet en koud douchen brengt de lymfe ook op gang. Gewone massage (of lymfedrainage massage) en droog borstelen helpen ook.
Bijnieren
De bijnieren controleren de nieren dus moeten ze sterk zijn. Een goede manier om de status van de bijnieren te controleren is door de bloeddruk te meten. Je systolische (bovenste) druk moet ongeveer 120 zijn. Om de bijnieren te stimuleren kun je ook gebruik maken van kruiden: Siberische ginseng, zoethout, peterselie en paardenbloem (wortel en blad) kunnen helpen.
Wellville
Wanneer de nieren eindelijk aan de gang komen zie je veel sediment verschijnen in de urine. Ontstekingen in het lichaam zullen gaan afnemen en het lichaam zal alkaliseren en hydrateren. Tumoren en cysten zullen kleiner worden. Pijn en zwelling gaan verdwijnen.
Beschadigde organen, weefsels en cellen door het hele lichaam zullen beginnen te genezen en regenereren. Je gaat er jonger uitzien en je veel vitaler voelen. Dan ben je op weg naar 'Wellville'.
Het proces kan dagen, weken en zelfs maanden nodig hebben om aan de gang te komen. Afhankelijk van je uitgangsconditie. Probeer het geduld op te brengen en houd vol want de resultaten zijn het waard. Dit is een van de allerbeste dingen die je voor jezelf en je gezondheid kunt doen!
Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, laat dan een reactie hieronder achter of stuur me een mailtje via info@welvaartvooriedereen.nl
Deze blog is grotendeels een vertaling van de video hierboven en is alleen voor educatieve doeleinden en op geen enkele manier medisch advies. Neem je eigen verantwoordelijkheid voor jezelf en je eigen gezondheid en leer zelf de waarheid daarover kennen.
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN