RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Je gezondheid verbeteren? Laat er eens een HOMEOPAAT naar kijken! Ik ga binnenkort beginnen met m'n stage en ben op zoek naar stagecliënten. Daarom kun je nu tijdelijk terecht voor HALF geld. En in veel gevallen zelfs VOOR NIKS
Laat er eens een HOMEOPAAT naar kijken!
NIEUWS, 09/09/2018
Homeopaat
Mia Molenaar
W
at krijg je daarvoor? Je krijgt drie homeopathie consulten waarbij aandacht is voor jouw totale mentale, emotionele en fysieke welzijn. In een uitgebreid eerste gesprek zetten we op een rijtje welke klachten je hebt en waar je tegenaan loopt. Daarna ga ik aan het werk om een homeopathisch middel te vinden dat bij jou past en wat jouw gezondheid gaat verbeteren.
Na ongeveer een maand evalueren we en worden vervolgstappen genomen (evt. ander middel, aangepaste dosering, etc.) voor een optimaal resultaat. Tenslotte (na 1-3 maanden) doen we een afrondend consult.
Als je tussendoor vragen hebt kun je me bellen of mailen. Dat is ook bij de behandeling inbegrepen.
Hoe kan dat voor half geld?
Ik ben een homeopaat in opleiding en ik zoek 6 cliënten waarbij ik mijn vaardigheden kan oefenen. Ik help jou, maar jij helpt mij dus OOK. Daar ben ik blij mee en daarom bied ik jou deze unieke kans nu voor half geld. Ik betaal de andere helft.
Je hoeft niet bang te zijn dat je minder goed geholpen wordt, want een ervaren homeopaat kijkt met me mee en samen zorgen we ervoor dat je het allerbeste middel krijgt. Je krijgt dus voor de helft van het geld ook nog eens 2 homeopaten! En zoals bekend: 2 weten meer dan 1.
Voor wie?
Homeopathie is voor iedereen. Vrouw, man, oud, jong, maakt niet uit. Ook heel geschikt voor pubers en kinderen. Allerlei gezondheidsproblemen kunnen erdoor verbeteren. Of het nu een (sport-)blessure is, gewrichtsklachten, buik-, rug- of huidklachten. Hoofdpijn, allergieën, overgangsklachten, menstrua-tiestoornissen, vermoeidheidsklachten, ontstekingen (bijvoorbeeld blaas- keel-, holte-, keel-/neus amandel-, of oorontstekingen).
Ook bij emotionele en mentale klachten worden met homeopathie vaak goede resultaten geboekt. Denk aan somberheid, paniekaanvallen, slaapproblemen, concentratiestoornissen, angsten, ADHD, etc. Om een inschatting te maken of jouw klachten homeopathisch behandeld kunnen worden kun je het beste contact met mij opnemen: mia.molenaar@casema.nl
Homeopathie is een hele veilige methode omdat het geen bijwerkingen geeft. Het is ook een supersimpele benadering. Je hoeft geen ingewikkelde protocollen te volgen. Eigenlijk hoef je alleen maar het middel volgens voorschrift in te nemen en vervolgens goed op te letten wat er bij je verandert.
Wie ben ik?
Ik ben Mia Molenaar (51 jr) en ik ben bezig met m'n 4e studiejaar aan de OCKH (OpleidingsCentrum Klassieke Homeopathie) in Eindhoven/ Utrecht. Misschien is het fijn om te weten dat ik de eerste 3 studiejaren telkens goede beoordelingen heb gekregen voor de examens en alle opdrachten die ik op papier heb gedaan. Dat komt ook vooral omdat ik ontzettend veel plezier in deze studie heb.
Homeopathie vind ik een fantastische geneeswijze waar ik echt door gegrepen ben. Als je ziet wat er allemaal mogelijk is word je van-zelf enthousiast. Laat je ook verrassen en maak een afspraak met mij: mia.molenaar@casema.nl
Waar?
Je kunt een consult met me plannen op de onderstaande homeopathiepraktijken:
Regina Huisman, Hazerswoude-Dorp (nabij Zoetermeer/ Alphen a.d. Rijn)
Rob Willemse, Den Haag, alleen op dinsdag
Caroline van Asten, Capelle a/d IJssel (nabij Rotterdam)
Rob Willemse, Eindhoven
Let op: mail MIJ om de afspraak te maken of te overleggen. mia.molenaar@casema.nl
Ik neem vervolgens contact op met Regina, Rob of Caroline.
Wat zijn de kosten?
Tarief bij Regina Huisman:
• € 48,00 voor het eerste consult (normale prijs € 96) en € 36 voor een vervolgconsult (normale prijs € 72) Consultprijzen zijn inclusief middel.
Tarief bij Rob Willemse:
• € 27,50 voor het eerste consult (normale prijs € 55) en € 20 voor een vervolgconsult (normale prijs € 40) als je contant betaalt direct na afloop consult. (Bij achteraf overmaken betaal je € 5 euro extra.) Consultprijzen zijn inclusief middel.
Tarief bij Caroline van Asten:
• € 42,50 voor het eerste consult (normale prijs € 85) en € 25 voor een vervolgconsult (normale prijs € 50). Consultprijzen zijn inclusief middel.
Helemaal GRATIS?
Als je aanvullend verzekerd bent kun je een deel van de consultprijs vaak vergoed krijgen. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Dan is de behandeling in veel gevallen dus helemaal GRATIS.
Als je meer over vergoedingen bij verschillende verzekeraars wilt weten kijk dan op het vergoedingenoverzicht: homeopathie vergoedingenoverzicht.
Ik betaal in principe altijd de helft, maar als de vergoeding die je van je verzekering krijgt hoger is dan jouw helft van de consultprijs betaal ik alleen het restbedrag.
Afspraak maken? Nog vragen?
Wil je een afspraak maken? Wil je overleggen? Heb je nog vragen? Mail me dan en je hoort van me: mia.molenaar@casema.nl
Lees meer over homeopathie op WvI
Similia similibus curentur
Over de geschiedenis en het genezingsprincipe van de homeopathie
Van opponent naar supporter
Over de homeopaat Constantine Hering (1800-1880) die eerst sceptisch was, maar nadat hij zelf was genezen met behulp van homeopathie, supporter werd en zichzelf omschoolde tot homeopaat
Homeopathie draagt bij aan een mooiere wereld
Over de vele voordelen van homeopathie. Homeopathie is effectief, veilig, kostenbesparend en maakt mensen mentaal-emotioneel weerbaarder
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN