RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Je leven komt niet voort uit je bewuste wensen en verlangens. Je leven ontvouwt zich grotendeels op basis van je onbewuste programma's. Bioloog Bruce Lipton laat in slechts 5 minuten de enorme implicaties hiervan zien.
Realiteit komt tot stand door onbewuste programma’s
VIDEO, 12/11/2017
Dr. Bruce H. Lipton: The Programmable Mind at UPLIFT2014
S
tel we hebben 3 verschillende cellen: een Moslim cel, een Joodse cel en een Christen cel. Zijn dat verschillende entiteiten? Nee, religies zijn programma's die gedownload zijn in het bewustzijn van de mens in de fase van de kindertijd. Er is iets wat daar bovenuit stijgt en wat veel belangrijker is: mensen komen allemaal van dezelfde bron. Ze vertegenwoordigen allemaal dezelfde Geest die naar de aarde gekomen is.
Je bron is niet het programma. Je kunt een kind uit een gezin met een bepaalde religie laten adopteren door een gezin met een andere religie. Dan groeit het kind op met die religie. Religie is niet in het systeem gebouwd, het is een programma. We zijn geprogrammeerd.
We WORDEN ons PROGRAMMA
Wat is de functie van een programma? De geest van de mens (Mind) is ontworpen om programma's en overtuigingen om te zetten in realiteit. De functie van de Mind is om coherentie te creëren tussen wat je gelooft en de realiteit die je ervaart. Henry Ford heeft het heel eenvoudig geformuleerd: "als je gelooft dat iets kunt of je gelooft dat je iets niet kunt dan heb je gelijk".
Als je gelooft dat je een sympathiek iemand bent dan ben je een sympathiek iemand. Als je gelooft dat je niet sympathiek bent dan ben je dat niet. Het begon in de overtuiging maar je Mind zorgt ervoor zorgen dat je overtuigingen ECHT zijn.
95% van de tijd worden we gestuurd door onze onbewuste programma's
Waarom is het onderbewuste zo belangrijk? De bewuste geest kan denken. Als ik aan je vraag wat je volgende week donderdag van plan bent dan gaat je bewuste geest als een dolle aan het werk om uit te vinden wat je die donderdag gaat doen. Op dat moment ben je er met je aandacht niet meer bij. Als de bewuste geest niet aandachtig is, neemt het standaard programma van de onbewuste geest het over.
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat we maar ongeveer 5% van de dag bewust bezig zijn. 5% van de dag sturen we bewust op basis van onze creatieve wensen en verlangens. 95% van de tijd worden we gestuurd door onze onbewuste programma's.
Is dat zo erg? Ja helaas wel: plusminus 70% van onze onbewuste programma's zijn zelfverzwakkend, beperkend en ondermijnend voor wie we werkelijk zijn.
Ons is verteld wat we kunnen doen en wat we niet kunnen doen. Als dat je programma is dan kun je dus wat je verteld is dat je kunt en je kunt datgene niet wat waarvan je verteld is dat je dat niet kunt. We WORDEN ons PROGRAMMA.
Onze werkelijkheid komt dus voor maar 5% voort uit onze bewuste geest en 95% uit ons onbewuste. Waarom is dat relevant? In de bewuste geest zitten onze wensen, verlangens en aspiraties. Maar op basis daarvan creëer je niet. Je creëert je leven op basis van de aangeleerde en verworven programma's die door andere mensen in je onderbewustzijn zijn geplant. Je leeft voor 95% van de tijd het leven van anderen.
Je leeft voor 95% van de tijd het leven van anderen
Daarom hebben we vaak zoveel moeite om succesvol en gelukkig te zijn. Onze aspiraties worden gesaboteerd door de onbewuste PROGRAMMA'S die ons gedrag bepalen. Dat gedrag is niet van jou, het is in je geprogrammeerd door anderen.
De Jezuïeten wisten dit 400 jaar geleden al. Ze pochten: "geef me een kind tot het 7 jaar is dan zal het de rest van zijn leven bij de kerk behoren".
Denk erover na wat dat betekent... Laat persoonX 7 jaar onderwijs en opvoeding van een kind verzorgen >>> dan komt 95% van het levenslange gedrag van dat kind voort uit het programma van persoonX!
Waarom vechten ze al zo lang in het Midden-Oosten? Kinderen worden geprogrammeerd om in militaire uniforms met wapens te spelen en op de vijand af te gaan. Dan zal 95% van hun latere gedrag daardoor bepaald zijn. Of ze al of niet willen vechten is niet relevant. 95% van de tijd zullen ze in het gevecht terecht komen of ze dat nu willen of niet.
Wat is de oplossing? Sta kinderen toe om met alle kinderen om te gaan, te spelen en liefde en plezier te delen. Als ze buiten het programma staan, zijn het MENSEN. En als MENSEN werken ze samen in de collectieve evolutie van deze planeet.
Vrede (en welvaart en welzijn en geluk etc.; M ) ontstaat door ervoor te zorgen dat onze kinderen niet langer belast worden met die eeuwenoude negatieve en ondermijnende programma's.
***
En wat is de oplossing voor ons volwassenen? Hoe komen we van de beperkende overtuigingen en programma's af? Het is geen hopeloze zaak. Lees daarvoor bijv. Reken af met mindf*ck.
Of kijk wat Bruce Lipton er zelf over zegt: Rewrite Subconscious Programming Quickly - ShiftingTV
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

  1. Math  15 november

    Zeer goed uitgelegd in dit artikel. De Amerikaans psychotherapeut Wayn Dyer heeft hiervoor enkele boeken geschreven. Niet morgen maar Nu , is een van zijn eerste boeken over dit onderwerp. Je onderbewustzijn is als je eigen tuin , jij bepaalt zelf ( of geïndoctrineerd ) wat je in je eigen tuin plant en hem inricht.

    • Mia  16 november

      Mooi beeld van de tuin en helemaal waar! Goede boekentip. Ik ga het lezen! Morgen naar de bieb :-)

VOLG MIJ
ZOEKEN