RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Gebeurt er nog wel wat bij Welvaart voor Iedereen? Het is hier een beetje stilletjes. Is de redactie ingedut? Misschien geen zin meer? Geen inspiratie? Ons vergeten?
Nieuwe plannen Welvaart voor Iedereen
BLOG, 20/03/2017
Vraagtekens
Vraagtekens
A
l meer dan een maand heb ik hier geen berichtjes meer gepost. Daar heb ik toch een beetje een vervelend gevoel over. Ik kwam niet aan schrijven toe omdat ik achter de schermen druk bezig ben met nieuwe plannen maken en uitwerken die alles te maken hebben met Welvaart voor Iedereen. Ik bedacht me opeens dat jullie daar misschien wel in geïnteresseerd zijn, ook al is er nog niet zoveel van te zien.
Nieuwe economie
Van het begin af aan heb ik op Welvaart voor Iedereen niet alleen willen schrijven over wat er mis is in de samenleving en wat de oorzaken zijn, maar vooral ook over hoe het beter kan. Samen kunnen we een nieuwe, mooiere wereld creëren. Lees bijvoorbeeld mijn laatste blog maar. Die gaat daar helemaal over. Die nieuwe economie komt er wel
Hoe realiseer je dat? Wat is daarvoor nodig? Superbelangrijk is volgens mij dat iedereen gaat doen wat hij of zij het aller-leukste vindt en het aller-beste kan. Iets waar ons hart sneller van gaat kloppen. Het mooiste is als we allemaal gaan doen waarom we hier op aarde zijn gekomen. Dat we onze droom gaan leven.
Droom leven
Ik ben een plek aan het creëren waar onze dromen kunnen groeien en bloeien, waar ze werkelijkheid kunnen worden.
Een plek waar we elkaar kunnen steunen en aanmoedigen. Waar we onze vragen, twijfels en onzekerheden kwijt kunnen en waar we elkaar vooruit kunnen helpen.
Een plek om de transformatie te helpen realiseren waar we allemaal zo naar verlangen.
Hoe dat er precies uit zal gaan zien, horen jullie heel binnenkort. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan hieronder in en ontvang de volgende update als eerste.
Tot gauw,
Mia

Schrijf je in en blijf op de hoogte

* indicates required
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN