RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Op 20 september a.s. is het weer Prinsjesdag. Via de troonrede wordt het regeringsbeleid voor het komende jaar gepresenteerd. Ondertussen hebben honderden buitenpolitieke initiatieven en organisaties veel betere plannen voor ons land. We gaan ons op diezelfde dag onderling verbinden om samen Nederland Welzijns- & Geluksland vorm te gaan geven. Kom ook naar de alternatieve Prinsjesdag!
Alternatieve Prinsjesdag; op naar Nederland Welzijns- & Geluksland
NIEUWS, 15/09/2016
Beweging X
Beweging X
N
ederland kent veel initiatieven die op allerlei manieren een bijdrage leveren aan het tot stand komen van sociale en economische rechtvaardigheid en een eerlijke en leefbare samenleving. Hierbij staan niet meer de belangen van bepaalde individuen, bedrijven en overheden voorop maar is het WELZIJN VOOR ALLEN prioriteit!
Om deze initiatieven en organisaties samen te brengen en krachten te bundelen is in november jl. Beweging X opgericht. Beweging X is een verbindend platform waarbij maatschappelijk kantelende organisaties en initiatieven zich aan kunnen sluiten.
Hiermee kunnen we een krachtig collectief vormen om aan Nederland kenbaar te maken dat de veranderingen die de Nederlandse samenleving zo hard nodig heeft, ook daadwerkelijk gerealiseerd gaan worden.
"Alles wat de nieuwe samenleving nodig heeft is er al;

nu is het tijd om samen te komen

en zichtbaar te worden voor de rest van Nederland..."

Beweging X

- samen voor verandering-
Inmiddels is de laatste hand gelegd aan het in kaart brengen van zoveel mogelijk initiatieven die ons land rijk is. Dit heeft geresulteerd in een lijst van honderden initiatieven en organisaties die allen een bijdrage leveren aan sociaal maatschappelijke vernieuwing. Beweging X wil deze samen gaan brengen tijdens een tweetal themadagen.
Het doel van deze themadagen is elkaar te ontmoeten, te inspireren, kennis en wijsheid te delen, ideeën uit te wisselen over bv. nieuwe wetsvoorstellen, burgerinitiatieven, een referendum etc. maar vooral om SAMEN TE CO-CREËREN.
De 1e themadag -de alternatieve Prinsjesdag- wordt gehouden op dinsdag 20 september in Putten. WvI zal ook vertegenwoordigd zijn. In de middag zal ik in zaal 3 een workshop geven over Valse Vlag Operaties n.a.v. het artikel Wat is een valse vlag operatie? Lees het hele artikel hier.
Ik hoop zoveel mogelijk collega's en geestverwanten te begroeten op de 20e september. Tot dan!
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

  1. ewald guiaux  15 september

    Mooi en bijZONder initiatief….. vanuit het innerlijke hart is er altijd rust en vrede…. HierNUmaals!! de hemel IS er al…. agv. je eigen keuze…. hrtsknffls.. en veel succes!!

    • Mia  19 september

      Dank je wel Ewald. We gaan er wat moois van maken. Kom je ook?

VOLG MIJ
ZOEKEN