RECENTE REACTIES
VOLG MIJ
Dr. Árpád Pusztai, een biochemicus die in de jaren ’90 in Schotland onderzoek deed naar de gezondheidseffecten van genetisch gemodificeerde (GGO-) aardappelen werd ontslagen nadat hij een interview had gegeven waarin hij kritisch was over de GGO-techniek. Hij zei: "Het zou erg unfair zijn om onze medeburgers als proefkonijnen te gebruiken."
Árpád Pusztai, een wetenschapper die moest boeten
UITGELICHT, 22/10/2014
Plan B bestaat uit 4 onderdelen
In zijn onderzoek had Árpád Pusztai aangetoond dat het immuunsysteem van ratten die genetisch gemanipuleerde (GGO-) aardappelen hadden gegeten, extreem reageerde en dat het maagslijmvlies van de dieren opgezwollen was.
Dit waren genoeg aanwijzingen voor hem om te concluderen dat de GGO-techniek onveilig is voor de gezondheid. Professor Stanley Ewen, een collega van Árpád Pusztai, die tegelijkertijd ook ontslagen werd, zegt in de documentaire De wereld volgens Monsanto van de Franse journaliste Marie-Monique Robin, dat hij zich geen illusies meer maakt over de onafhankelijkheid van de wetenschap.
Marie-Monique Robin, De wereld volgens Monsanto
Bekijkenpingback
Onafhankelijkheid van de wetenschap?
Een wetenschapper die met onderzoeksresultaten komt die de voedings- en landbouwindustrie niet aanstaan, wordt monddood gemaakt.
Welvaart voor Iedereen, De wereld volgens Monsanto
Bekijkenpingback
Als je niet inbindt, wordt je op een zijspoor gezet of je wordt ontslagen. Een groot aantal wetenschappers heeft onderzoek gedaan naar de genetisch gemanipuleerde gewassen die nu in steeds meer delen van de wereld op de markt worden gebracht. Velen van deze wetenschappers kwamen tot de conclusie dat de GGO-techniek niet veilig is voor de volksgezondheid.
De moderne wetenschap kan nauwelijks nog gezien worden als de onafhankelijke, naar waarheid zoekende, ‘gouden standaard’ van het interpreteren en begrijpen van de realiteit, zoals veel mensen die voor ogen hebben.
De waarheid over GGO’s, zoals door bergen onafhankelijk onderzoek wordt blootgelegd, is dat zij, in het meest gunstige geval, onvoldoende zijn getest op veiligheid en in het ongunstigste geval gewoon dodelijk zijn.
Natural News, Shock findings in new GMO study: Rats fed lifetime of GM corn grow horrifying tumors, 70% of females die early
Bekijkenpingback

Responsible technology, GMO dangers
Bekijkenpingback

Maar dit feit blijft gehuld in misleiding, dankzij de gecorporatiseerde pro-GGO-cultuur van de mainstream wetenschap.
Geciteerd van de website WanttoKnow
U denkt misschien: waarom moet ik dit allemaal weten? Het is belangrijk om ons in de veiligheid van de GGO-techniek te verdiepen, omdat de voedingsmiddelen- en landbouwindustrie via het nieuwe handelsverdrag TTIP GGO-voedingsmiddelen en gewassen in Europa wil doordrukken.
Lang Leve Europa, Wat is TTIP (video)
Bekijkenpingback

Lang Leve Europa, Monsanto wil via TTIP handelsverdrag GMO in Europa doordrukken
Bekijkenpingback

We moeten toch weten wat we dreigen binnen te halen.
De wetenschapper Árpád Pusztai, waarschuwde ons in de jaren ’90 al voor de gevaren van GGO’s. Het kostte hem zijn baan en zijn reputatie. Inmiddels is meer onafhankelijk onderzoek gedaan dat de resultaten van Pusztai bevestigt.
Onderzoek in Egypte toont dezelfde resultaten als Pusztai in zijn onderzoek gevonden had – GGO’s veroorzaken op de lange termijn ernstige gezondheidsschade. Onlangs werd in de Egypt Independent gemeld dat soortgelijk onderzoek door Hussein Kaoud van de Faculteit Diergeneeskundige Hygiëne aan de Universiteit van Cairo was gedaan en dat ook hij een aantal fascinerende, maar politiek incorrecte, ontdekkingen had gedaan op het gebied van de effecten van GGO’s op het lichaam.
Egypt Independent, Tests on rats suggest genetically modified foods pose health hazards 12/08/12
Bekijkenpingback
Na het voeden van variërende combinaties van genetisch gemodificeerde soja, mais, tarwe en koolzaad aan negen groepen ratten, namen Kaoud en zijn team waar, dat deze genetische giffen duidelijk het normale functioneren van de dieren belemmerde, hetgeen Pusztai’s onderzoek uit 1998 bevestigt.
“Ik registreerde de verandering van verschillende organen, het krimpen van de nieren, van de lever en de milt, het verschijnen van kwaadaardige delen in de weefsels, en nierfalen en bloedingen in de darm,” zei Kaoud over de effecten van de GGO’s, zoals waargenomen in de onderzochte ratten. “De hersenfuncties werden ook aangetast en het vermogen van de ratten om te leren en te onthouden veranderde aanzienlijk.”
Lees verder bij WanttoKnow
Teken tegen TTIP
Welvaart voor Iedereen, Teken tegen TTIP
Bekijkenpingback
Schrijf een reactie

Je mailadres blijft geheim
Je naam en mailadres zijn verplicht
Publiceer

VOLG MIJ
ZOEKEN